אתגר נספח לאתגר # 17

• הוסף לסימניות
וואו! איזה יצירות....!

• הוסף לסימניות
ידעתי שלא תאכזבו אותי - יצירות אחת אחת! כיף לעקוב...
באמת כיף.
צדקת לגמרי!!
ממש לחזור לילדות המקצועית.
הזדמנות טובה להוריד חלודה.
הבעיה שזה ממכר...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני תוהה לעצמי אם לא הבנתי נכון,
הכללים באתגר הם שהאות צריכה להיות עיקר היצירה
וממנה אמורים להבין את המילה, לא כך?

2.האות צריכה להיות עיקר היצירה אך ניתן להוסיף אלמנטים מסביב לאות ,להשתיל ברקעים , וכו'

• הוסף לסימניות
אני תוהה לעצמי אם לא הבנתי נכון,
הכללים באתגר הם שהאות צריכה להיות עיקר היצירה
וממנה אמורים להבין את המילה, לא כך?
אכן כך
בינתיים כמעט שלא ראיתי חריגות מהכלל הזה

• הוסף לסימניות
אכן כך
בינתיים כמעט שלא ראיתי חריגות מהכלל הזה
נראה לי שהתכוונו אלי ואכן רק כשגמרתי שמתי לב שזה לא העיקר, אלא העיקר הוא השמים אבל בכל זאת העליתי כי עבדתי על זה וכן אהבתי את הרעיון שמתוך התמונה יצאה האות

• הוסף לסימניות
מניח שרבים לא מצליחים לראות את זה כאן
ככה זה נראה לפני ואחרי :cool:

לפני:
לפני.jpg

אחרי:
guess what - small.jpg

• הוסף לסימניות
וואהו!! איזה יצירות מטורפות!!!!
כיף לעקוב :D

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה פתאום הוא גם שינה את כיוון האבנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה