נספח לאתגר נספח לאתגר 201- סצנות מפליימוביל

• הוסף לסימניות
כאן ניתן לדון על אתגר 201

• הוסף לסימניות
וואו! פרומפט מדהים, הזוי!! (בטח השתמשת בקסם מהיר).
חחח, לא זה תמיד ניסוי שלי- לראות מה הוא מבין ולקבל השראה, ויצא לי משהו מגניב- אז החלטתי להעלות.
דרך אגב אפשר לראות בnightcafe למה הוא תרגם את הפרומפט שלי, זה נמצא תחת הכותרת Revised Promp ,
התרגום של היצירה הזאת הוא:
A chaotic Playmobil pirate ship crashing onto a giant ice cream sundae, surrounded by laughing Playmobil figures, with a huge dollop of whipped cream serving as a makeshift sail, cherry on top of the sundae wearing a pirate's bandana, amidst a sprawling beachside cityscape with candy cane buildings and lollipop trees, in a whimsical, exaggerated style reminiscent of Ash Thorp, Ian McQue, and Loish, with bold, vibrant colors and dramatic lighting, incorporating intricate textures and patterns, set against a bright blue sky with fluffy white clouds, inviting and playful atmosphere, rendered in 8k resolution with Unreal Engine 5's cutting-edge graphics capabilities, reminiscent of a fantasy concept art piece trending on Artstation.

זה אחד הדברים שלדעתי הכי מלמדים איך להשתמש בו, זה נותן כל מיני מילות מפתח, וגם נותן להבין איך הבינה קראה את התיאור שלך.

• הוסף לסימניות
@מנהל ai @בת-מצווה זה חייב להיות סצנה מצחיקה?
כי אף אחד לא העלה מצחיקה
אשמח לדעת אם עומדים למחוק את התמונות האלה בשביל לדעת מה אני יכול להעלות

• הוסף לסימניות
מתלמידי הגר"א,
צרם לי קצת ניסיון הבימוי של מעמד הר סיני...
אולי אני טועה אבל נראה לי מזלזל ליצור תמונה כזו, בטח באופן שבו היא נעשתה.

• הוסף לסימניות
עכשיו התחלתי ליצור פה... 😊
קודם כל יצירות חכמות ויפות,
אשמח לדעת איך יודעים מי זכה, ומתי האתגר הבא...(לא רק ספציפי האתגר הזה, בכללי, איפה רואים...)

• הוסף לסימניות
עכשיו התחלתי ליצור פה... 😊
קודם כל יצירות חכמות ויפות,
אשמח לדעת איך יודעים מי זכה, ומתי האתגר הבא...(לא רק ספציפי האתגר הזה, בכללי, איפה רואים...)
האתגר עולה (בדר"כ) מדי ערב עד השעה 10, ממוצ"ש עד רביעי, חמישה ימים בשבוע.
לאחר שהאתגר ננעל להצבעות (כ 48 שעות לאחר תחילת ההעלאות), היצירה הזוכה (בעלת הדירוג הגבוה ביותר), ננעצת בראש האשכול.
ישנו גם אשכול ייעודי של היצירות הזוכות (נעוץ בראש פורום AI בינה מלאכותית - אתגרים), מתעדכן בדר"כ באיחור.
(חוץ מזה יש גם אתגר שבועי).
מקווה שעזרתי, ומצפה להשתתפות באתגר שהעליתי היום.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה