@יוסף יצחק ויינשטיין שים לב!
@יוסף יצחק ויינשטיין
הוא משתמש חדש@יוסף יצחק ויינשטיין
חבל על היצירות המוצלחות שלך, כל מה שעולה לפני השעה 22:00 נמק על ידי מנהל AI עוד באותו לילה.
נראה לי שבדר"כ המנהל מאוד קשוח בזה, ניתן לפנות אליו על ידי תיוג, (או על ידי דיווח על תוכן שלילי, שעובר כמדומני היישר למנהלנו החביב).הוא משתמש חדש
אולי תוכלו לעזור לו או להפנות למנהל שהפעם מחוץ לשורת הדין זה יחשב לו
אתה השף או הסועד ?פילה בקר במעטפת זהב (נו נו... ציפיתי ליותר מגרה...)
צפה בקובץ המצורף 1905722
אני הבעלים של המסעדה.אתה השף או הסועד ?
A realistic image of a magnificent dessert buffet, inspired by an 'exotic fruit symphony', the design of the buffet should look like a magical fruit orchestra, with humorous elements, fruits cut and designed like a spectacular symphony of a spectacular fruit orchestra, including musical instruments and musicians all made of carved and designed fruits, very detailed, styling, accurate and detailed - ג'מיניסימפוניית פירות אקזוטיים
צפה בקובץ המצורף 1905699
נגיעת משי חורפית
צפה בקובץ המצורף 1905679
ריזוטו יערות השמפאן
צפה בקובץ המצורף 1905705
נכון מאוד, כנ"ל.אני לא ידעתי בוודאות מהן חצי מהמנות, כתבתי לבינה ואחרי כמה שיפורים יש לי מנת גורמה!
נס שהבינות יודעות...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים