נספח לאתגר נספח לאתגר 203 • אתגר היצירה הקולינרי – אומנות בצלחת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

@יוסף יצחק ויינשטיין
חבל על היצירות המוצלחות שלך, כל מה שעולה לפני השעה 22:00 נמק על ידי מנהל AI עוד באותו לילה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הוא משתמש חדש
אולי תוכלו לעזור לו או להפנות למנהל שהפעם מחוץ לשורת הדין זה יחשב לו
נראה לי שבדר"כ המנהל מאוד קשוח בזה, ניתן לפנות אליו על ידי תיוג, (או על ידי דיווח על תוכן שלילי, שעובר כמדומני היישר למנהלנו החביב).

• הוסף לסימניות
מצרף פרומפטים לתועלת הציבור
סימפוניית פירות אקזוטיים
צפה בקובץ המצורף 1905699
A realistic image of a magnificent dessert buffet, inspired by an 'exotic fruit symphony', the design of the buffet should look like a magical fruit orchestra, with humorous elements, fruits cut and designed like a spectacular symphony of a spectacular fruit orchestra, including musical instruments and musicians all made of carved and designed fruits, very detailed, styling, accurate and detailed - ג'מיני

A steaming white soup smooth as silk, but instead of a classic decoration, a small pureed snowman floats in it. With a potato as a hat for his head, and a carrot in his nose, celery is used as a scarf, in his hand he holds a green onion, a Jerusalem boy with a light blue cap, sideburns, about 5 years old, very cute sitting at the table, getting ready to eat, through the window we can see a snowy Jerusalem landscape, inside a warm and pleasant homey feeling, the focus is on the soup, detailed and delicious, styling - נייט קפה מודל גוגל

Create an amusing image of risotto - a creamy white base, decorated with colorful forest mushrooms (such as porcini, shiitake, or champignon) and fresh herbs, designed in the shape of a forest, from the risotto a small squirrel sticks out, evidently made of vegetables and mushrooms, with a glass of champagne in hand. Luxury styling - ג'מיני

• הוסף לסימניות
מעלה כאן דוגמאות בינתיים, עד ש @מנהל ai יערוך לי את ההודעה

סימפוניית פירות אקזוטיים
קינוח.jpg

פילה בקר במעטפת זהב
מנת בשר.jpg

• הוסף לסימניות
העלית כבר 3 יצירות אז אני מעלה כאן
סימפוניית פירות אקזוטיים
image (1).png

פרומפט - ג'מיני: Exotic fruits are designed in the form of a musical parade with musical instruments and performers and an audience all made of carved fruits, an amusing styling

• הוסף לסימניות
אני לא ידעתי בוודאות מהן חצי מהמנות, כתבתי לבינה ואחרי כמה שיפורים יש לי מנת גורמה!
נס שהבינות יודעות...

• הוסף לסימניות
אני לא ידעתי בוודאות מהן חצי מהמנות, כתבתי לבינה ואחרי כמה שיפורים יש לי מנת גורמה!
נס שהבינות יודעות...
נכון מאוד, כנ"ל.
אלא שאני חושש שגם הבינות לא מספיק יודעות במה מדובר, אחרת, איך יתכן שזה לא יוצא מגרה לפחות כמו שזה נשמע...

• הוסף לסימניות
אני מעלה. קובץ jpg או png אבל זה רושם לי שהקובץ שהועלה אינו תמונה😅
מה אני יכולה לעשות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה