אתגר נספח לאתגר 22 # מותג נולד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@*שרי* מדהים מה שעשית!,אהבתי את הכרטסת שהוספת..
פשוט מושלם!

• הוסף לסימניות
נ.ב. באות צ' הוספתי סוג של צורה כי הפריע לי שאין ביטוי למילה 'צומת' בשם החנות ולכן הוספתי משהו קטן שיראה צומת.

וזה גם נראה קצת כמו ספר שקצת פתוח...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ב"ה

בהשראת הליטושים של חיים בניסטי הייתי חייבת לעשות את זה..
טמבור.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@saralem מהמם הליטוש שלך
אולי תעלי אותו לאתגר?;)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בהשראת הליטושים של חיים בניסטי הייתי חייבת לעשות את זה..
%D7%98%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A8-jpg.511752
לא חקרתי את טמבוראך אם הם משתמשים גם בקטן אזזז.... פשוט מיותר הרולר - לא יראו אותו... חבל...

• הוסף לסימניות
אגב, אפשר להעלות עוד, או שזה מוגבל אחד ללקוח?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ב״יד לאחים״ הייתי מטה את היד טיפטיפונת כלפי מעלה, כדי שיקבל את האפקט כאילו מדובר ביונה שעפה למעלה (חשבת על זה?)

שניהם יפים. לא מוותרים על שום עיצובים.;)

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי שתצרפי את המרכז לשיפורי המח הימניממש אהבתי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה