נספח לאתגר נספח לאתגר 269 • צילום מחוץ לקופסה

• הוסף לסימניות
והעכברים... מככבים... צריך להוסיף אזהרת גועל :sick:

• הוסף לסימניות
זה לא בצלאל סמוטריץ בקטנותו?
באתגר לא משאירים פטפוטים,
זה רק לנספח.
תמחק את זה בבקשה מהאתגר ותעביר לנספח..

עריכה:
תודה רבה.
הרבה לא יודעים הכל בסדר. לאט לאט לומדים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
1749117604296.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הנמלה בחורף-

העליתי בהתחלה את זו היא הצחיקה אותי אבל אחכ ראיתי שצריך ריאליסטי
בסגנון הריאליסטי לא הצלחתי לגרום לנמלה להיראות משועממת:(
1749137829319.jpg

• הוסף לסימניות
@גולדברג. תוכלי לשתף פרומפט של התמונה הזו? היא ממש יפה קודם כל, אני תמיד לא מצליחה ליצור תמונות של ילד יהודי בלי שייראה ארכאי מדי או מודרני מדי.. וגם הרעיון של הרכבת שיוצאת מהספר מהמם! אם תוכלי לשתף אשמח:) תודה.
זה פחות פרומפט, זה יותר התכתבות עם ה GPT על סמך הזיכרון שהכנסתי אצלו מיצירת אלפי פרומפטים ותמונות.
בגדול, זה פשוט להסביר לו, ילד חרדי חסידי, פיאות, אפשר גם לתאר על הבגדים (יש לי גם איזו הגדרה שהסברתי לו על הקסקט, לא זוכר אותה כרגע).
זה פחות או יותר.

• הוסף לסימניות
אוף למה זה נחסם?
כולה תמונת תקריב של עין של ילד ובתוכה משתקף משהו.....
צפה בקובץ המצורף 1980860
מישהו יודע למה פה זה נפתח ובאשכול עצמו נחסם?
איך אפשר לשלוח לנטפרי פנייה ?
אני גם בנטפרי ובתחילה שניהם היו חסומים ואח"כ זה נפתח ובאתגר עצמו נשאר חסום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה