אתגר נספח לאתגר #27 סיום הש"ס: להתחיל מהתחלה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אם למישהו יש רעיון עיצובי שאוכל להפוך לסרטון פרסומי קצר אשמח להשתתף -חשבתי על קליפ טיפוגרפיה אבל מעוניינת לשמוע על כל רעיון אחר בהודעה אישית!
תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
טעימה קלה בלי קשר לאתגר...
על הכותרת הגאונית ידידי האלוף @איציק כרמי

דף היומי - מודעה שיעור-01.jpg

• הוסף לסימניות
שלום!
אולי את רוצה לעבוד ביחד?
אני עורכת ודיאו
מחפשת גרפיקאית שתעזור לי בעבודה

• הוסף לסימניות
@hershy sh וואו! אהבתי את השנינות והכפילות של ה- ״לקפוץ״ (כולם יכולים לקפוץ, לפוץ על המציאה, לקפוץ לעגלה :) ) גם הבחירה של קהל היעד שונה ומתוכחמת. יפה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@hershy sh וואו! אהבתי את השנינות והכפילות של ה- ״לקפוץ״ (כולם יכולים לקפוץ, לפוץ על המציאה, לקפוץ לעגלה :) ) גם הבחירה של קהל היעד שונה ומתוכחמת. יפה!
גם אני מצטרפת...
מודעה כלבבי!!!

• הוסף לסימניות

בקטנה- בפתח המחזור הי״ד :eek:...
אולי כדאי ה - י״ד או ה-14:rolleyes:
תודה רבה.
שיניתי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מציעה את שירותי העיצוב שלי
פתוחה לשת"פ.
אני גם מציעה את שרותי בגרפיקה

אשמח לשת"פ,
יש לי רעיון קריאיטיבי לסידרה של 3 מודעות.
זה עומד בקריטריונים?
מי שמתאימה לה שת"פ לביצוע שתפנה אלי כאן או באישי...

• הוסף לסימניות
מצטרף לשת"פ בגרפיקה והמסתעף...

• הוסף לסימניות
היי חברות.
עיצבתי כרזה מעוררת השראה..
מחפשת משהי שתוסיף שם קצת מילים מרגשות..
איזה שיר קצר או משהו כזה..
יש?

תוכלו לפנות באישי.
תודה:)

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון מאוד יפה. אך צריך שיתוף פעולה. גרפיקאי/ת שמתמצא/ת טוב בפוטו שופ

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@כנפי דמיון, כמה תיקוני לשון:
* נצל את הימים...
* החולפים עליך...
* והצטרף ללומדי...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה