נספח לאתגר נספח לאתגר 279

• הוסף לסימניות
חזק וברוך @פנחס ציור עיפרון. כמה אני נהנה מהאתגרים האחרונים שעוסקים באשליה, תענוג של ממש !!

• הוסף לסימניות
@פנחס ציור עיפרון אני שים לב שכתבת ציור, האשלה שלי האם זה דווקא ציור מתוך הדף ?
כי בדוגמא שלך זה נראה לי הופך, כי יש בעצם ציור, ויש גם חלק ריאליסטי שיוצא מתוך הציור/הדף ? או שלא הבנתי..

• הוסף לסימניות
@פנחס ציור עיפרון אני שים לב שכתבת ציור, האשלה שלי האם זה דווקא ציור מתוך הדף ?
כי בדוגמא שלך זה נראה לי הופך, כי יש בעצם ציור, ויש גם חלק ריאליסטי שיוצא מתוך הציור/הדף ? או שלא הבנתי..
צרו ציור בתוך תמונה זה יכול להיות על כל משטח שהוא וכל סגנון ציור שתרצו בין אם זה מכחול על דף בין אם זה ציור על קיר בין אם סרטוט באבן, זה לא משנה .

אבל אתם חייבים לגרום לציור להשלות את הצופה כאילו הציור יוצא מהדף ומשתלב בעולם שסביבו
הדגשתי שזה יכול להיות על כל משטח וכן צריך שיצא מהמשטח שבחרת כמין אשליה העניין הוא לשלב את הציור (כמובן זה לא חייב להיות ציור הכוונה היא פשוט דו מיימדיות ) בעולם האמיתי בדומה לתמונה שהבאתי

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי.
נגיד זה,
נקרא טוב?
אם כן,
אל תגנבו לי את הרעיון.
ראו הוזהרתם!

Gemini_Generated_Image_lm3we3lm3we3lm3w.png

• הוסף לסימניות
למה אין יצירות באתגרים?
קשור לשפעת שמשתוללת?.....
אולי כי האתגר לא קל בכלל, (למי שלא עושה רמיקס פשוט...) המון ניסויים לקח לי עד שראיתי משהו ראוי לשמו.
וכך גם האתגר השבועי 'פרספקטיבה' לא קל בכלל, וכך גם האתגר 'בין מציאות לדמיון'.
בסוף זה הכול שאלה של זמן, רוצים לתפוס להיות מהעשרה ראשונים, ובאם זה הולך קשה לפעמים מתייאשים.
מתאים יותר לאתגר שבועי, מעלים אחד ליממה, יש יותר זמן להתארגן.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בתקווה שאצא עם הניקוד הכי גבוהה, איך עושים אתגר?
חייב קישורים וכל האלה?

• הוסף לסימניות
בתקווה שאצא עם הניקוד הכי גבוהה, איך עושים אתגר?
חייב קישורים וכל האלה?
יעזרו לך בעזר"ה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא בדיוק . שם זה היה אשליה אופטית שלא קשורה למציאות בהכרח וכאן המטרה הייתה לשלב בין המציאות לבין האשליה
בסדר, אבל למעשה יש שמה כמה יצירות בדיוק כמו פה.

כתבתי את זה לומר לאלו שכאילו מחכים בכיליון עיניים לחזור לאתגרים הישנים, שידעו שאנחנו בעצם כבר עמוק עמוק בחזרה על האתגרים הקודמים. לפעמים ממש אותם אתגרים, ולפעמים רעיון דומה עם שינוי בכללים ובהגדרות.
ובמצב שלנו - מעל 450 אתגרים - זה בדיוק מה שמתבקש, למצוא שינויים יעילים. כי כמה אפשר כבר לחדש בזה...

• הוסף לסימניות
@יוני 2000 יצירות מיוחדות בכלל, ובפרט היצירה שלך מהאתגר שבדרך לניצחון.

(מזה מתחשק לי לדעת איפה זה יוצר, ועוד יותר מזה, מה הפרומפט)

• הוסף לסימניות
@יוני 2000 יצירות מיוחדות בכלל, ובפרט היצירה שלך מהאתגר שבדרך לניצחון.

(מזה מתחשק לי לדעת איפה זה יוצר, ועוד יותר מזה, מה הפרומפט)
קודם כל תודה על הפירגון. אני עובד רק עם גימיני (יש לי מנוי חודשי) כרגע זה עם מודל
3 Pro עם Thinking

לגבי הפרומפט אין לי נוסח קסם, אבל הAI בעצמו גם עוזר לי להגיע לפרומפט הרצוי, וכמובן אני מנסה להכניס קצת יצירתיות בס"ד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה