נספח לאתגר נספח לאתגר 291 • ילדים עושים בושות :sne:

• הוסף לסימניות
תודה לאתגר

החלטה כמובן שלך, רק שים לב מה שהמנהל כתב אתמול:
כבר נכתב בעבר מספר פעמים, אתגר שיעלה עם כלל של תמונות לא מרובעות, לא יעלה בחלונית שם, ויפסיד חשיפה.

• הוסף לסימניות
אני מחפש להפוך טקסט בכתב יד בעברית, להפוך אותו לטקסט בוורד, ניסיתי את האפשרויות שגוגל מציע ללא הצלחה

• הוסף לסימניות
לכן אני לא מוכן לקחת את הילד לסופר

קבצים מצורפים

• ChatGPT Image Jul 6, 2025, 05_55_18 PM.png
    ChatGPT Image Jul 6, 2025, 05_55_18 PM.png
    1.8 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תודה לאתגר

החלטה כמובן שלך, רק שים לב מה שהמנהל כתב אתמול:
וואו איזה קטע העתקתי מהאתגר הקודם ושיניתי, אבל משום מה את זה פספסתי...
תמונות לא מרובעות באתגרים לא עוברות לי בעיניים!!
תודה למנהל שתיקן את הטעות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש בדוגמאות תמונה של ילד מאחורי רכב בחניה
היה השבוע 2 סיפורים על ילדים שנהרגו בחנייה
אני לא חושבת שהתמונה דוגמא טובה.
זה לא עשה לי טוב לראות את זה.

• הוסף לסימניות
אפשר כבר להעלות?

• הוסף לסימניות
מבטיח שבבית הוא אמר את הפרשת שבוע בע"פ עם מפרשים
הוא עושה לי דווקא...
כן גם אתה עשית לי את זה...
ChatGPT Image Jul 6, 2025, 09_40_01 PM.png

• הוסף לסימניות
יש בדוגמאות תמונה של ילד מאחורי רכב בחניה
היה השבוע 2 סיפורים על ילדים שנהרגו בחנייה
אני לא חושבת שהתמונה דוגמא טובה.
זה לא עשה לי טוב לראות את זה.
מזעזע.
מצטערת, לא ידעתי מזה בכלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה