נספח לאתגר נספח לאתגר 296- תומכי זיכרון

• הוסף לסימניות
ר- רחוב
2רחוב.png
רחוב.png

• הוסף לסימניות
העליתי בלילה עוד כמה אתגרים,
לצערי, התמונה הכי יפה מהם (לפחות לטעמי - והשקעתי בזה הכי הרבה זמן) נמחקה ללא שום הסבר,
לא שמתי לב למשהו בעייתי בזה,
ובפרט שאח"כ מישהו העלה את התמונה הזאת בתור איור וזה כן נשאר
אשמח מאוד אם המוחק יואיל בטובו לענות לי מה סיבת המחיקה,
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
נראה שהצלחתי לאתגר או לתסכל ;) את כולם....
לא נורא תמחלו לי...מותר פעם ב....:giggle:
בהחלט, לזאת יקרא 'אתגר'...

טיפ קטן,
להתחיל בפרומפט בתיאור של האות, ולא בתוכן או החומרים ממנו הוא עשוי וכדומה. כי מה שתופס ראשון בפרומפט, על זה הבינה תשים את עיקר הדגש.

לדוגמא: (GPT/SORA)
'תמונה מרובעת וסופר ריאליסטית: האות 'א' תלת מימדית וענקית שקופה וחלולה. בתוכו עולם שלם של דגים מרהיבים. הרקע פארק'.
והנה התוצאה אחרי ניסיון אחד, לטעמי יפה מאוד.

מאידך כשהתחלית כך, 'פינה בפארק שיש באמצע אקווריון מרהיב גדול בתוכו עולם מרהיב של דגים וכו' והאקווריום מגולפת בצורה של האות א...'
התוצאות היו רחוקים מאוד ממה שרציתי:
20250714_1008_אקווריום בצורת האות א_simple_compose_01k03w58thf9k9pgqgfw2155en.png
20250714_1008_אקווריום בצורת האות א_simple_compose_01k03w58tjf51884rnp5yv4p2h.png

• הוסף לסימניות
אני רואה גם שאין כמעט מי שהצליח.
רק הטבעת וה וו.
הטבעת בכלל לא בצורת ט'- רק שיש על הטבעת את האות ט' זה בכלל לא כמו שביקשו באתגר-
כנ"ל רוב התמונות באתגר בכלל לא כמו שביקשו.
אמרו לעשות משהו שדומה בצורתו לאות שהוא מתחיל בו. ולא לעשות משהו בצורת האות שמתחיל בו.

• הוסף לסימניות
אכן כן.
כשניסיתי לעשות ענף באות ע', הבינה בעקביות ציירה לי את האות הפוכה. לא העליתי אותה.
אבל יש חלק משמעותי מהתמונות שהועלו, שבכלל לא עונות על הדרישה.

• הוסף לסימניות
אמרו לעשות משהו שדומה בצורתו לאות שהוא מתחיל בו. ולא לעשות משהו בצורת האות שמתחיל בו.
אבל יש חלק משמעותי מהתמונות שהועלו, שבכלל לא עונות על הדרישה.
התאפקתי מלהזכיר זאת, כדי לא להוריד את המורל כי גם כך המשימה קשה להצליח ליצור אות בעברית.
אך באמת הדגש היה בפירוש על משהו שמזכיר בצורתו הטבעית והמוכרת את האות...
טבעת שיש עליה את האות ט הילד יכול לדמיין עליה כל אות ולקשר- הצורה לא תעזור לו לזכור...וכן בלון בצורת האות ב הילד יכול לדמיין בלון בכל צורה...וכן חלה בצורת ח...כסף בצורת כ וכ' וכ'- זה לא הצורה הטבעית וזה לא נקרא תומך זכרון- זה לא יעזור לילד להזכר!
בית בצורת ב' זה מעולה- כי זה מזכיר את הצורה הטבעית של הבית...
הרעיון היה לגרום לילד לראות את הצורה המוכרת ולהזכר באות ובצליל שלה....
אבל בכל אופן שאפו על הנחישות ליצור - ברעיון היצירות מאוד יפות למרות שהיה קשה ליצור אותם... :giggle:

• הוסף לסימניות
העליתי בלילה עוד כמה אתגרים,
לצערי, התמונה הכי יפה מהם (לפחות לטעמי - והשקעתי בזה הכי הרבה זמן) נמחקה ללא שום הסבר,
לא שמתי לב למשהו בעייתי בזה,
ובפרט שאח"כ מישהו העלה את התמונה הזאת בתור איור וזה כן נשאר
אשמח מאוד אם המוחק יואיל בטובו לענות לי מה סיבת המחיקה,
בתודה מראש
נראה שהיצירה נערכה ידנית, ולא נוצרה בAI לגמרי. אם אני טועה, מתנצל, ואשמח לשחזר אותה.

• הוסף לסימניות
נראה שהיצירה נערכה ידנית, ולא נוצרה בAI לגמרי. אם אני טועה, מתנצל, ואשמח לשחזר אותה.
היצירה נערכה ב- AI לגמרי,
(אני יכול להעלות גם את ההוראות שנתתי ואת הטיוטות בדרך....),
בכל מקרה - מבחינת הדירוג זה כבר אבוד....

• הוסף לסימניות
@עמרם ספרא שם בדוי איזה רעיון מענין הזנב!! ממש יפה!!! אפשר את הפורמט?

ודרך אגב כמו שהתדיינו באשכול איזה יצירות אתם מדרגים-
אם יוציאו את כל היצירות שעומדות בכללים- אני חושבת שישארו בערך רק: (בית, ספינג' ,ופל ,תו, חופה וזנב...לא עולה לי עוד משהו שמזכיר את האות בצורתה הטבעית אולי פספסתי... כמעט כל השאר מסודרים בצורת האות המבוקשת והם לא במקור ככה בכלל!!!)
לשיקול @מנהל ai , כי זה באמת הכלל היחיד והמודגש באתגר...
אם לא עומדים בו וזה לא מזכיר את הצורה של האות-מפספסים את העיקר של האתגר- זה לא תומך זכרון!
אני יודעת שזה אתגר קשה לביצוע, אבל לדעתי זה כלל חשוב ומהותי באתגר הזה...

• הוסף לסימניות
זה אמנם כלל מאוד ברור וספציפי, אבל רוב הציבור לא הצליח או לא הבין אותו כראוי, ולכן אני משאיר אותם בינתיים באתגר, ובתקווה שציבור המצביעים ידרגו את אלו שעמדו בהנחיות האתגר לפני שיבחרו את היפות והמצחיקות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה