נספח לאתגר נספח לאתגר 304- א אידישע קאפ

• הוסף לסימניות
אל תתפסו דווקא על שקרנים... יש עוד המווןן כיוונים!!!
@נכון מאוד -
צריך חידה ,ואת התשובה בספוילר!!! :giggle: (למרות שהיא די בולטת)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזה חג בתמונה?
בוקר חג השבועות!
בפסח כמובן לא אוכלים חלה, בסוכות אוכלים בסוכה ולא בסלון, ובר"ה אף אחד (אני מקווה....) לא ישן ב 10:10 בבוקר ועוד בסלון...
צפה בקובץ המצורף 2022406
סתם מעניין אותי האם אתה אמרת לו שהשעה היא עשר ועשרה כי זכור לי שהברירת מחדל היא עשר ועשרה

• הוסף לסימניות
העם דורש תשובה עכשיו!!! (בספוילר... ;) )
האיש עם הסמארטפון כמובן נכון??
וכבר המון זמן רציתי להגיד לך שיש לך יצירות על רמה!!!
תודה איזה כיף לשמוע!!
אני גם נהנית מאוד מהיצירות שלך, וגם מהאתגרים שלך!

והרבה זמן ניסיתי ליצור משהו יותר ניואנסי, בדקות, אבל הבינה לא קלטה ;)

• הוסף לסימניות
תודה איזה כיף לשמוע!!
אני גם נהנית מאוד מהיצירות שלך, וגם מהאתגרים שלך!

והרבה זמן ניסיתי ליצור משהו יותר ניואנסי, בדקות, אבל הבינה לא קלטה ;)
אבל מה התשובה?
אתה לא כתבת

• הוסף לסימניות
ואלה אתגר קשוח הפעם
קשה להגיע לרעיון נורמלי:unsure:
אם זה ברעיונות-
תעתיקו את הנוסח של האתגר לג'יפיטי והוא יכול לעזור ולהביא הרבה רעיונות,
ואם זה בביצוע-
הבינה שמה את הדגש על תחילת הפורמט, ולכן תקפידו לתת לה כמה פרטים (לא יותר מידי שלא תאבד את זה...)וביניהם את מה שאתם רוצים כדי שלא יהיה בולט מידי...
(רעה ערך מה עשיתי:ROFLMAO:)
לא לזלזל!!! דווקא רעיון מקורי :giggle:

• הוסף לסימניות
  • היכן פוסע האיש?
  • באיזה יום בשנה מתרחש המראה?
  • באיזו שעה ביממה מתרחשת הסצנה?
צפה בקובץ המצורף 2022585
מן הרחוב והבתים שסביבו, ניתן לזהות בבירור שהאיש פוסע ברחובות העיר העתיקה של ירושלים. נעלי הבית שעל רגליו מרמזות כי מדובר ביום תשעה באב, זמן של אבלות. לעומת זאת, העובדה שהוא לובש ציצית מצביעה על כך שהשעה היא כבר עלות השחר. הנר שהוא נושא בידו מעיד כי אין זה יום כיפור
אם אינני טועה בתשעה באב בבוקר לא הולכים עם טלית

מבלי קשר לאמור אני חייב להודות שזה יצירה ברמה

• הוסף לסימניות
אם אינני טועה בתשעה באב בבוקר לא הולכים עם טלית

מבלי קשר לאמור אני חייב להודות שזה יצירה ברמה
מנהג הספרדים הירושלמים (וכבר פשט המנהג ברוב קהילות הספרדים בארה"ק) גם בתשעה באב להתעטף בטלית ולהניח תפילין בבוקר בשחרית
בתמונה האדם נראה ספרדי ירושלמי....כך שזה מסתדר נפלא!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה