נספח לאתגר נספח לאתגר 307 • אבן ירושלמית

• הוסף לסימניות
ניתן להעלות גם לא תלת ממד? כמו סגנון תבליט קיר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
1753728861023.png

• הוסף לסימניות
בהמשך לזה: https://www.prog.co.il/threads/אבן-ירושלמית-•-אתגר-307.1077128/post-15349562
יצרתי גם את הלוגו של פרוג ללא שינוי במבנה הלוגו
פרוג לוגו באבן.png

אבל זה היה קצת משעמם
אז העלתי את היותר מיוחד

נ.ב. יש גם במלבן - לא לפי הכללים - וכאן הוא די דייק בכיתוב... (טוב כמעט)
ChatGPT Image Jul 28, 2025, 09_04_51 PM.png

בקודם ביקשתי ללא הכיתוב כי הוא כל הזמן טעה...

• הוסף לסימניות
כשהגיע נירון לירושלים ירה חץ לארבע רוחות השמים ובכל הפעמים נפל החץ על ירושלים, ונירון הבין שזה רמז משמים שברצון ה' להחריב את ירושלים. נירון ביקש מילד שיגיד לו פסוק אקראי מלימודיו, הילד אמר: ”וְנָתַתִּי אֶת נִקְמָתִי בֶּאֱדוֹם בְּיַד עַמִּי יִשְׂרָאֵל”, כלומר שאחרי שאדום (כינוי לרומי) יחריבו את בית המקדש, ה' ינקם בהם. נירון אמר שאם כך אינו מסכים להיות שליחו של ה' להחריב את המקדש ואחר כך להיענש על כך, ולכן ערק והתגייר.
יוצר בCOPILOT
פסל החירות.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@נכון מאוד @טוב עין @מדינאית וכל החברה המעולים באיזה כלי אתם יוצרים את היצירות המופלאות?? לי יש נטפרי מוחמר.. יש איזה אתר כלשהוא טוב ואיכותי שפתוח בנטפרי ללא תשלום או תשלום נמוך?
אני יוצר בנטפרי
נכון לוקח זמן
אבל GPT עושה עבודה מעולה
ויש גם את ליאונרדו וגרוק...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בנטפרי שלי סגור שניהם

לא מצליח להתחבר
אתה בקהילה מסויימת בנטפרי.
לכן סגור לך
לצערי - ככל הנראה הקהילה סוגרת כל מה שיש בינה מלאכותית
או שתצא מהקהילה בנטפרי
או שתמשיך להתלונן (ולפחות יהיה סגור לך כל מיני אתרים שאולי לא מתאימים לך/קהילתך)

• הוסף לסימניות
@נכון מאוד @טוב עין @מדינאית וכל החברה המעולים באיזה כלי אתם יוצרים את היצירות המופלאות?? לי יש נטפרי מוחמר.. יש איזה אתר כלשהוא טוב ואיכותי שפתוח בנטפרי ללא תשלום או תשלום נמוך?
נטפרי לחומרא זה בעיה...
אבל אני יוצר בעיקר בג'מיני ובGPT ושניהם פתוחים בנטפרי הרגיל
(בג'ימיני צריך איזה תהליך של העתקת השיחה או משהו כזה , אולי מישהו יודע איך עושים זאת, ויסביר בהרחבה)
יש גם נייטקפה ששם יש את כל המודלים כולל המודלים הנ"ל ועוד רבים פתוח בנטפרי, זה מומלץ מאד כי יש שם הכל

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה