נספח לאתגר נספח לאתגר 309 צילום וציור

• הוסף לסימניות
apple.png

• הוסף לסימניות
שמתם לב שהיצירות הזוכות הם לא שני תמונות אחד לי השניה אלא שני תמונות המשתלבות זה בזה
כלומר הניקוד הוא על יצירתיות ולא יופי

• תודה
Reactions: nar
  • הוסף לסימניות
שמתם לב שהיצירות הזוכות הם לא שני תמונות אחד לי השניה אלא שני תמונות המשתלבות זה בזה
כלומר הניקוד הוא על יצירתיות ולא יופי
זה ממש פשוט , מי שבדרך כלל מעלה את הניקוד זה אנשים מזדמנים שקופץ להם הודעה חדשה בהודעות החדשות והם לא כל כך קוראים את הכללים ויותר מעניין אותם איזה תמונה הכי יפה והכי מושכת את העין

• הוסף לסימניות
יש אתגר שבועי?
חייב להיות משהו על תשעה באב, אבל בגלל שהוא שבועי הוא ירוץ גם באמצע בין הזמנים עם אתגר של אבילות....בעייתי.

• הוסף לסימניות
אפשר אתגר ניטרלי
לא עשו כלום השנה על ירושלים ועל האבילות חוץ מאתגר "אב" שלא הצליח במיוחד, לעומת שנה שעברה שהיה איזה 10 אתגרים בעניין, לדעתי חשוב לתת אתגר אחד מרכזי על חורבנה ואבלותה של עיר הקודש והמקדש.

• הוסף לסימניות
הייתי מציע אתגר על תמונה שתבטא את אחד מהסיפורים על גדולי ישראל באבל על החורבן או בציפייה למשיח ולגאולה

• הוסף לסימניות
ואם אפשר לעשות ציורים בנושא הזה כדי שיהיה לילדים תעסוקה

• הוסף לסימניות
יש אתגר שבועי?
חייב להיות משהו על תשעה באב, אבל בגלל שהוא שבועי הוא ירוץ גם באמצע בין הזמנים עם אתגר של אבילות....בעייתי.
יש אתגר? אני יחסית חדשה פה באתגרים ואני לא רואה אתגר שבועי, אין עדיין או שיש ואני לא יודעת איפה?

• הוסף לסימניות
אתגר מיוחד!
כבר הרבה זמן שאני מרגישה שהאתגרים חוזרים על עצמם ואין שום חידושים,
לעשות אתגר חדש ומעניין ב309... שאפו!

• תודה
Reactions: nar

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה