דיון נספח לאתגר --32--קלישאה מרובעת

• הוסף לסימניות
היי
דבר ראשון תודה על האתגר!
ורציתי לשאול הכל אז כן חייב להיות מרובע או שאפשר לעגל אבל הכל על בסיס ריבוע
נגיד אדם שהבסיס שלו ריבוע אבל שצירתי אותו אז ממש עיגלתי הכל (כאילו זה לא איש לגו)
הוא בנוי על אדם קומי מרובע
אז זה בסדר?

• הוסף לסימניות
היי
דבר ראשון תודה על האתגר!
ורציתי לשאול הכל אז כן חייב להיות מרובע או שאפשר לעגל אבל הכל על בסיס ריבוע
נגיד אדם שהבסיס שלו ריבוע אבל שצירתי אותו אז ממש עיגלתי הכל (כאילו זה לא איש לגו)
הוא בנוי על אדם קומי מרובע
אז זה בסדר?
אני אשמח לראות את הציור כדי שאוכל להחליט

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• מאבטח.jpg
    מאבטח.jpg
    4.2 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אוקיי אחרי התייעצות הגעתי למסקנה שלמרות שהציור עומד בכללי האתגר מבחנת הקלישאה
אבל כיון שמבחינת הכלל של הצורה המורובעת הוא די חורג מהכללים בצורה שקשה להתחשב , הדמות אמנם כמעט מרובעת אבל כיון שמדובר פה בציור דו מיימדי מבחינת הדמות, קשה להבחין בהבדל כי לכאורה גם אם היית עושה דמות לדוגמא בקומיקס ,לא הרבה אנשים יאמרו (אלא אם כן אמרת את זה במפורש ) שהתכוונת לצייר פה דמות מרובעת בדווקא ,

ולכן הגעתי להחלטה שהציור כרגע במראהו הנוכחי לא מתאים לכללי האתגר.

אני רוצה להוסיף עוד דבר יכולתי אמנם להתחשב ולהחליק את זה אבל זה יגרום לי 2 בעיות שהם אחד,

1.דבר ראשון מבחינת מקצועיות האתגר ,אני רוצה שאנשים ישאפו יותר לדיוק ולעמידה בכללי האתגר

2. אם אני יתחשב בך יגיעו אנשים אחרים ויציירו גם ציורים שלא עומדים בכללי האתגר וגם פחות משלך ויגידו לי למה לה כן הסכמת ולנו לא וכדי להימנע מזה החלטתי את מה שהחלטתי

עם זאת וללא קשר למה שאמרתי עד עכשיו אשמח מאוד שתתקני מעט את הציור היפה בפני עצמו ותעלי אותו לאתגר .

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
האתגר לקראת סיום , אני ממש מבקש כיון שאני רוצה לסיים את האתגר ביום ראשון, אשמח שכל מי שבאמצע לצייר לאתגר ורוצה לסיים את הציור שלו שיכתוב כאן שהוא עדיין לא סיים כדי שאדע האם להאריך מעט את האתגר.

אם לא יהיו תגובות עד מחר בערב האתגר הסתיים עם ציור אחד וחבל .

בהצלחה .

• הוסף לסימניות
אפשר מילה וחצי?
קהילת המאיירים היא לא פורום בינה מלאכותית.
בבינה מלאכותית מתאימה תזזיתיות וחיפזון עם תוצרים מהירים וקלים מאוד לביצוע (יש טובים ויש טובים פחות...)
פה אצלנו הלך הרוח יותר מושקע. אצלנו לכל ציור מצורף גם תהליך, השקעה והשראה שיכולה לתרום לכל אחד.

האתגרים צריכים להיות ארוכים יותר, מעודנים יותר, ומעוררי דמיון ויצירתיות, לא שנגמרים בשניה וחצי ויאללה לציור הבא, תן לרעיון לחלחל תן ליצירה להיבנות, ותנו לכולנו להינות, לא רק מהיצירה והתוצאה, אלא גם מעצם התהליך!

אתגר בקהילת המאיירים יכול להועיל לאימון ושיתוף תהליכים (היו כמה רעיונות משובחים שהעלו פה לא מזמן) וזה דבר שלוקח זמן. משהו כמו חודש לאתגר. זה זמן מספיק בשביל לשתף להשתתף לתרום ולהינות!

עד כאן לעניות דעתי הדלה.
מה אומרים הציבור?

• הוסף לסימניות
אפשר מילה וחצי?
קהילת המאיירים היא לא פורום בינה מלאכותית.
בבינה מלאכותית מתאימה תזזיתיות וחיפזון עם תוצרים מהירים וקלים מאוד לביצוע (יש טובים ויש טובים פחות...)
פה אצלנו הלך הרוח יותר מושקע. אצלנו לכל ציור מצורף גם תהליך, השקעה והשראה שיכולה לתרום לכל אחד.

האתגרים צריכים להיות ארוכים יותר, מעודנים יותר, ומעוררי דמיון ויצירתיות, לא שנגמרים בשניה וחצי ויאללה לציור הבא, תן לרעיון לחלחל תן ליצירה להיבנות, ותנו לכולנו להינות, לא רק מהיצירה והתוצאה, אלא גם מעצם התהליך!

אתגר בקהילת המאיירים יכול להועיל לאימון ושיתוף תהליכים (היו כמה רעיונות משובחים שהעלו פה לא מזמן) וזה דבר שלוקח זמן. משהו כמו חודש לאתגר. זה זמן מספיק בשביל לשתף להשתתף לתרום ולהינות!

עד כאן לעניות דעתי הדלה.
מה אומרים הציבור?
יכול להיות מאוד שאתה צודק אני רק יסביר את דעתי .

אני פשוט מרגיש שאתגרים שלוקחים חודש ויותר הם פשוט משעממים כלומר בהתחלה זה מעניין אבל אחרי זמן מסוים אתה מרגיש שהכל תקוע באוויר , אתה רוצה להמשיך הלאה, סיימת את הציור אחרי שבוע , עכשיו צריך לחכות שלוש שבועות במקרה הטוב לאתגר הבא ? זה פשוט מרדים את העסק

גם כן לדעתי לא צריך יותר משבועיים כדי לצייר ציור קלאסי(אלא עם אתה ממש עסוק כל היום) כולל מחשבה על הרעיון ועוד יותר יש גם לפעמים יתרון של אתגרים מהירים יותר לפתח יצרתיות גם בזמן מוגבל ולהגיע לתוצאות כמה שיותר טובות בזמן מוגבל וכולי

אבל באמת יש מקום גדול לטענה שיש אתגרים שמצריכים יותר זמן למחשבה וגם צריך להינות מהיצירה עצמה זמן כלשהו , לכן אפשר לעשות שתי סוגי אתגרים

1.אתגרים מהירים לא יותר משבועיים

2. אתגרים שלוקחים חודש או יותר שמצריכים יותר עומק ומחשבה והשקעה

ואז אתה פוטר את הבעיה של המרווח שנוצר למי שסיים את הציור מוקדם , או כאלה שמעדיפים אתגרים יותר מהירים ולהיפך כאלה שמעדיפים אתגרים עם מרווח זמן יותר גדול שיש אפשרות ממש להשקיע על כל פרט ופרט

עד כאן דעתי אבל כרגע אני סוגר את האתגר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת