נספח לאתגר נספח לאתגר 322 מותג עם רעננות

• הוסף לסימניות
לאתגר

• הוסף לסימניות
20250820_0030_לוגו טבע מצמחים_simple_compose_01k323qa6rehp9aw8zawt169zd (3).png

• הוסף לסימניות
חשוב לי להדגיש!
האתגר הוא לא ליצור לוגו חדש לחברה קיימת. אלא לקחת את הלוגו הקיים של החברה ולתת לה ריענון עם טוויסט מפתיע בחומר של הלוגו בשינוי קל בעיצוב אבל חייב להשאר הבסיס של הלוגו שיבינו על איזה לוגו מדובר

• הוסף לסימניות
לראשונה ניסיתי בגמיני ליצור, אך כל התמונות חסומות וכתוב עליהן: לא נבדק בגלל סיבה טכנית,
יש מה לעשות? אני עם נטפרי.

• הוסף לסימניות
לראשונה ניסיתי בגמיני ליצור, אך כל התמונות חסומות וכתוב עליהן: לא נבדק בגלל סיבה טכנית,
יש מה לעשות? אני עם נטפרי.
צריך להעלות את כל התכתבות היכן שהוא יש איזה דרך.
אבל עיצה שלי זה אתגר יותר של סורה (GPT) מאשר של ג'ימני, סורה יותר מדומיין וזה נותן פה יתרון ברור ביצרות יותר משוחררות והמורסטיות, לעומת ג'מיני שיצור לך בדיוק את אותו הלוגו רק בשוקולד מדויק מדויק ומרובע.
כמובן שיש אתגרים שג'ימני עדיף הרבה יותר. לא היום...

• הוסף לסימניות
חשוב לי להדגיש!
האתגר הוא לא ליצור לוגו חדש לחברה קיימת. אלא לקחת את הלוגו הקיים של החברה ולתת לה ריענון עם טוויסט מפתיע בחומר של הלוגו בשינוי קל בעיצוב אבל חייב להשאר הבסיס של הלוגו שיבינו על איזה לוגו מדובר
בגלל זה לא שמתי תמונה זו למרות שהיא מאוד מוצלחת לענ"ד
1755681991880.png

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה