נספח לאתגר נספח לאתגר 335-סימן ברכה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה כבר לא אתגר של תמונות זה אתגר מחשבתי-מילולי
אין שום אתגר בלבקש מAI תמונה של טרמפולינה או משקפיים, זה נחמד אבל זה לא קשור לא לAI ולא לתמונות
דווקא כן מאתגר, עובדה שחלקם לא הצליחו...

• הוסף לסימניות
נדרש חפץ דווקא.
ולא סיטואציה- כי העליתי וראיתי שלא לפי הכללים....
כסף.png

• הוסף לסימניות
כאן אפשר לפטפט על מה שקשור לאתגר 335
לאתגר
ייש"כ על פתיחת הנספח

אין שום אתגר בלבקש מAI תמונה של טרמפולינה או משקפיים, זה נחמד אבל זה לא קשור לא לAI ולא לתמונות
אני מקבל את הביקורת.
מה לעשות זה המקסימום שעלה לי בראש, היו עוד רעיונות, ותאמינו לי, זה היה עוד פחות טוב מזה...

• הוסף לסימניות
דווקא כן מאתגר, עובדה שחלקם לא הצליחו...
אני מקבל את הביקורת.
מה לעשות זה המקסימום שעלה לי בראש, היו עוד רעיונות, ותאמינו לי, זה היה עוד פחות טוב מזה...
יש המון אתגר לנסות ליצור אובייקט בצורה מקצועית.
תמונה נקייה, גרפיקה מעולה, סגנון עיבוד ועוד...
לא רק קונספט.

• הוסף לסימניות
יש המון אתגר לנסות ליצור אובייקט בצורה מקצועית.
תמונה נקייה, גרפיקה מעולה, סגנון עיבוד ועוד...
לא רק קונספט.
גם זה נכון [לדוגמא, המצפן שבדוגמא לאתגר, זה אחרי חמישה נסיונות של דיוק פרומפט כדי להשיג בדיוק את הסגנון הנקי והחלק, אחר כך הכל עבד יותר קל כי כהר היה לי טמפלט מוכן ורק החלפתי את שם הפריט].

ובנוסף, אחרי שכבר כתבתי שאני מסכים עם הביקורת, ויש מה ממש, עדיין אני סבור שהאתגר ביצירת תמונה הוא לא בהכרח ניסוח הפרומפט או בחירת המודל, האתגר הוא אתגר של "יצירה", הכח של יצירה הוא להביע בתמונה מסר מסוים, הכלי שמשתמשים בו הוא אמנם AI ולא עיפרון ודף, אבל האתגר הוא היכולת להביע מסר מדויק וחזק ככל האפשר -בתמונה.

• הוסף לסימניות
העליתי אתגר סתם ככה משיעמום.
לא חשבתי בכלל בכיוון של לזכות.
לקח לי רבע דקה.
פתאום אני רואה שזה מקום ראשון ואין לי זמן להעלות אתגר.
מה עושה? אולי תורידו את ההצבעות?
לא בא לי למחוק את זה
בדיוק בשביל זה יש את:

ואולי תהיו ראשונים לקחת השראה משם...

• הוסף לסימניות
בדיוק בשביל זה יש את:

ואולי תהיו ראשונים לקחת השראה משם...
לוקח לי הרבה זמן לעלות עם כל הקישורים והכל.
היה לי מסובך.

• הוסף לסימניות
חבל.
היצירה השניה מהממת.
אשמח שהיא תזכה.
אין לי גם איך למחוק.
מי שקוראת פה אשמח שתוריד את ההצבעה על היצירה שלי.
עוד פעם אני אעלה רק כשאקח בחשבון שאולי אזכה
זה בדיוק מה שקרא לי - בזמנו...

• הוסף לסימניות
זה לא עכשיו, כעת @נעמיתוש צריכה להעלות

בעניין הבעיה הגדולה של להעלות אתגר, אולי תוכלו להעלות גם אתגר יצירת מופת מוקדם, כמובן באישור המנהל...

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה