אתגר נספח לאתגר 34 | צורות דו-משמעותיות

• הוסף לסימניות
אני אנסה כמה, עם דמיון מפותח מאד...

1. יש שם שלש גבעות
(יושבים שם בחורים לזיץ שירי נשמה, אבל אתם לא רואים אותם... ניתן רק לשמוע את המוזיקה)
1594649241319.png

2. שתי דמויות שחורות (נשות שאלים עם מסכות של מכשפה)
1594649171532.png
1594649195248.png

3. או שבכלל יש שם פרצוף, שני העלים הם העניים ומתחתם יש כמו אף, רואים את זה?
1594648991936.png

• הוסף לסימניות
מה כזה מסובך?
:rolleyes:
אני ראיתי את הנאמר "ההרים והגבעות יפצחו לפניכם רינה"
וההר האמצעי החלול, עם כל הכבוד להנשות השלים עטויות המסכות של @הכלבויניק , זוהי השלמה של הציפור,
שמתוך מקורה יוצאים צלילי הזמר.

יצירה וואו!
לדעתי אחת הלוקחות!

• הוסף לסימניות
מה כזה מסובך?
:rolleyes:
אני ראיתי את הנאמר "ההרים והגבעות יפצחו לפניכם רינה"
וההר האמצעי החלול, עם כל הכבוד להנשות השלים עטויות המסכות של @הכלבויניק , זוהי השלמה של הציפור,
שמתוך מקורה יוצאים צלילי הזמר.

יצירה וואו!
לדעתי אחת הלוקחות!
ואוו!!! מחיאות כפיים :)

• הוסף לסימניות
אני אנסה כמה, עם דמיון מפותח מאד...

1. יש שם שלש גבעות
(יושבים שם בחורים לזיץ שירי נשמה, אבל אתם לא רואים אותם... ניתן רק לשמוע את המוזיקה)
צפה בקובץ המצורף 688121

2. שתי דמויות שחורות (נשות שאלים עם מסכות של מכשפה)
צפה בקובץ המצורף 688119 צפה בקובץ המצורף 688120

3. או שבכלל יש שם פרצוף, שני העלים הם העניים ומתחתם יש כמו אף, רואים את זה?
צפה בקובץ המצורף 688116
איזה דמיון מפותח וואו!!
הכי אהבתי את מספר 2

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@אפילו וואו וואו! פשוט מטורף! אהבתי קשות את המשפט והמסכה!
מי שלא ראה קפצו לשם לביקור ;)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה