נספח לאתגר נספח לאתגר 341 כבוד בית ה'

• הוסף לסימניות
לאתגר:

• הוסף לסימניות
האם כל הכיתוב שבדוגמאות שלך זה מבינה מלאכותית?
פשוט זה משפטים ממש ארוכים ובלי טעויות ועוד לא שמעתי על כזו בינה...
אם זה מהבינה, באיזה בינה יצרת?

• הוסף לסימניות
האם כל הכיתוב שבדוגמאות שלך זה מבינה מלאכותית?
פשוט זה משפטים ממש ארוכים ובלי טעויות ועוד לא שמעתי על כזו בינה...
אם זה מהבינה, באיזה בינה יצרת?
אני עובד רק עם ג'ימיני (יש לי מנוי חודשי כמובן) - אני הולך לתרגום גוגל וכותב משפט בעברית ומבקש לתרגם לאנגלית, ואז מבקש מגימיני שישלב את המשפט באנגלית.
כשהתמונה מוכנה אני מעלה את התמונה במלואה לתרגום גוגל ומתרגם לך לעברית בתוך התמונה.

• הוסף לסימניות
אני עובד רק עם ג'ימיני (יש לי מנוי חודשי כמובן) - אני הולך לתרגום גוגל וכותב משפט בעברית ומבקש לתרגם לאנגלית, ואז מבקש מגימיני שישלב את המשפט באנגלית.
כשהתמונה מוכנה אני מעלה את התמונה במלואה לתרגום גוגל ומתרגם לך לעברית בתוך התמונה.
זה לא נקרא עריכה?
@מנהל ai

• הוסף לסימניות
זה לא נקרא עריכה?
@מנהל ai
הוא לא נוגע בתמונה עצמה, רק מתרגם את הכיתוב לעברית. הכל נשאר אותו דבר.

הנה דוגמא:

1757940838795.png

• הוסף לסימניות
זה לא נקרא עריכה?
@מנהל ai
דיברנו על זה בעבר. התרגום בטרנסלייט גם הוא בינה מלאכותית, וזה בסדר, לא נחשב עריכה ידנית. (כן הייתי מצפה לגילוי נאות בספוילר עם הפרומפט והכלי בו יצרתם, לכתוב שהטקסט נוצר בתרגום גוגל, גם יחסוך שאלות משתמשים כמו שאלת פה). כמובן שאם מוסיפים טקסט בעברית, קריטי להקפיד על טקסט תקין ללא שגיאות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דיברנו על זה בעבר. התרגום בטרנסלייט גם הוא בינה מלאכותית, וזה בסדר, לא נחשב עריכה ידנית. (כן הייתי מצפה לגילוי נאות בספוילר עם הפרומפט והכלי בו יצרתם, לכתוב שהטקסט נוצר בתרגום גוגל, גם יחסוך שאלות משתמשים כמו שאלת פה). כמובן שאם מוסיפים טקסט בעברית, קריטי להקפיד על טקסט תקין ללא שגיאות.
הוספתי גילוי נאות.
תודה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה