אתגר נספח לאתגר 35

• הוסף לסימניות
@כנפי דמיון ,
איזה רעיון וביצוע!

הייתי מחליפה בקטנה את הסלוגן:
שומרים. מחנכים. לא טובעים.
;)

סתם כדי לתת עוד קריצה...

צילום מסך 2020-07-28 ב-10.44.47.png

• הוסף לסימניות
@כנפי דמיון ,
איזה רעיון וביצוע!

הייתי מחליפה בקטנה את הסלוגן:
שומרים. מחנכים. לא טובעים.
;)

סתם כדי לתת עוד קריצה...

צפה בקובץ המצורף 699543

תודה.
נסתי לחשוב על כיון, ולא אהבתי,
רעיון טוב.

יש באתגר כמה ממש חזקים אחד מהם של: @hershy sh
עוד חידוש טכנולוגי שהוא פיתח, שאפשר לשמור אתר - בקובץ של תמונה, ;) נראה לי שזה אחד מפתוחי המאה הבאים.

• הוסף לסימניות
לא רציתי לעלות לאתגר עצמו כי זה לא לוגו ואפילו לא שינוי
אבל הייתי חיבת לעלות אז אמרתי לפחות בנספח
אבל אם זה כן רלוונטי תגידו אני אשים באתגר עצמו
צפה בקובץ המצורף 699136
אז דבר ראשון, לא חייבים דווקא לוגו.
כתבתי במפורש "קחו לוגו או מותג או כל אלמנט עיצובי אחר שעולה לכם בראש" .
זה בהחלט בהגדרת "אלמנט עיצובי".
עם זה, בהחלט הייתי מציע לנסות לשנות אותו בצורה כזו שיתאים.
אולי לתת לו זקן ופאות או משהו כזה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@אריה ג. הרעיון הזה אדיר
ברגע שראיתי את זה קפצו לי מיליארד רעיונות ובסוף העלתי 3
את היפה מכולם לא העלתי, בגלל שזה פרסומת של מכללה מתחרה של פרוג.... :rolleyes: ;)

• הוסף לסימניות
היי אשמח לשמוע את דעתכם על מה שיצרתי לאתגר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמובן כמה שגיאות זה המתוקן
2021.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה