עד מחר בלילה ב12:00מתי אפשר להעלות תמונות עד מתי?
כשהאתגר עולה מוקדם אז יש לאנשים זמן ליצור לפני, ואז מעלים על הדקה.תגידו, מה קרה לאתגרים?
אני זוכר שפעם מיד בשעה 10 היו עולים 10 תמונות!!
למה יש היענות כל כך נמוכה לאחרונה?
נקרא באנגלית Bleachersהנה כמה נסיון שלי שלא ממש צלח,
כתבתי לבינה שהוא רוקד על פראנצ'עס [מקווה שככה כותבים את המילה הזאת]
כנראה היא לא בדיוק יודעת מה זה..
צפה בקובץ המצורף 2083981
ג'מיני ומידג'ריני יוצרים בלי בעיותבאיזה בינה מלאכותית אפשר לעשות דמויות מוכרות אני פשוט ניסיתי וזה לא הולך?
גאון שהאצבע שלו כאילו באה ללחוץ על הכפתור האדום כמו בתחנה... (נראה שלא נוצר בכוונה אבל תפס לי את העין)
עכשיו רק שמה לבגאון שהאצבע שלו כאילו באה ללחוץ על הכפתור האדום כמו בתחנה... (נראה שלא נוצר בכוונה אבל תפס לי את העין)
אני כבר כמה ימים לא מצליחה לראות תמונות שיצרתי, הם נשלחות לנטפרי לבדיקה ונתקעות איכנשהו בדרך...תגידו, מה קרה לאתגרים?
אני זוכר שפעם מיד בשעה 10 היו עולים 10 תמונות!!
למה יש היענות כל כך נמוכה לאחרונה?
למה זה מלא נקודות לבנות? איזו בינה זה? או שזה קשור לפרומפט?
לא קשור לכלוםלמה זה מלא נקודות לבנות? איזו בינה זה? או שזה קשור לפרומפט?
אז למה זה קורה? ובאיזו בינה?לא קשור לכלום
נהיה לבד....
הפרומפט היה פשוט
לא ברוראז למה זה קורה? ובאיזו בינה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //