נספח לאתגר נספח לאתגר 359 • אשרי העם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ברכות על האתגר המרתק.
אהבתי את התנאי באתגר:
על התמונה להביע רגש אמיתי יהודי
ללא בדיחות ומליצות!

• הוסף לסימניות
אתגר טוב
יש שם צלב (ממש כצורתו המקורית, לא דומה ולא כמעט....) בהכנסת ס"ת על הכתר
מחקתי אותו, תחליפי את התמונה
הכנסת ספר תורה.png

• הוסף לסימניות
מחקתי אותו, תחליפי את התמונה
יאו!!!!
איך לא שמתי לב
תודה רבה על תשומת הלב!!!

התמונה שצרפתם כאן עדיין חסומה לי בנט פרי

אך שמתי תמונה אחרת

תודה רבה

ושלא תצא תקלה תחת ידינו

בהצלחה לכולם!

• הוסף לסימניות
אבל אהבתי את זה:
נכון...
ניסיתי וניסיתי אבל הוא לא הבין מה אני רוצה ורק הוסיף לי עוד ועוד נשים... חחחח

אבל בכללי יצא יפה אז החלטתי להעלות את זה בכל מקרה... :)

• הוסף לסימניות
זה סוד הקיום של העם שלנו
מלחמות, פחד, סכנה, אויבים אורבים
נשארים מחוברים בכל המצבים והמוצבים
חנוכה בבית ההרוס (1).png

• הוסף לסימניות
אתגר מקסים, תודה
פעם ראשונה שאני מנסה.
עד מתי אפשר לדרג?
בדרך כלל יומיים אחרי שהאתגר עולה, מחצות לילה והלאה
דהיינו אם האתגר עלה ראשון בלילה (אור ליום שני), אז שלישי בלילה (אור ליום ד') אחרי חצות, ואז המנצח מעלה יום אחרי זה.
אתגרי יום שלישי ספציפית נסגרים בעוד לפחות יום, כי בליל שישי היום שהמנצח היה אמור לעלות יש אתגר שבועי שיש לו סדר אחר. אז המנצח באתגרי יום שלישי מעלה רק במוצ"ש

• הוסף לסימניות
דהיינו אם האתגר עלה ראשון בלילה (אור ליום שני), אז שלישי בלילה (אור ליום ד') אחרי חצות, ואז המנצח מעלה יום אחרי זה.
אתגרי יום שלישי ספציפית נסגרים בעוד לפחות יום, כי בליל שישי היום שהמנצח היה אמור לעלות יש אתגר שבועי שיש לו סדר אחר. אז המנצח באתגרי יום שלישי מעלה רק במוצ"ש
בעצם עד הכרזת הזוכה אפשר עוד לשנות את הדירוג?

• הוסף לסימניות
גם אני פעם ראשונה שאני משתתפת
לא הבנתי מה המנצח מעלה במוצא"ש?
(וזוכים במשהו?
😉
)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה