נספח לאתגר ---נספח לאתגר 38---"אני" גירסה 2---

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
היי, יכול להיות שהאתגרים נמצאים בתת פורום נפרד משאר הפורום אנשים פחות שמים לב אליהם ולכן יש פחות השתתפות?
@שחור לבן 2021 ?

נכון, ייתכן
כרגע המערכת בהרצה, שינויים יתאפשרו בהמשך
לכן המשוב שלכם בהחלט חשוב.
יישר כח

• הוסף לסימניות
@משה איור עבודה מדהימה!
אני שמתי לב בשתי שדרוגים משמעותיים,
א׳ ישר קפץ לי האור והצל בתמונה השניה, דבר שלא היה קיים כלל בציור הראשון
בנוסף גם הצבעים באופן כללי עם הרבה יותר נוכחות בציור השני
אלה הדברים שאליהם התכוונת? יש עוד שדרוגים שהרגשת?

• הוסף לסימניות
@משה איור עבודה מדהימה!
אני שמתי לב בשתי שדרוגים משמעותיים,
א׳ ישר קפץ לי האור והצל בתמונה השניה, דבר שלא היה קיים כלל בציור הראשון
בנוסף גם הצבעים באופן כללי עם הרבה יותר נוכחות בציור השני
אלה הדברים שאליהם התכוונת? יש עוד שדרוגים שהרגשת?
את האמת שכחתי לכתוב את השדרוגים שהרגשתי.. אז אני יכתוב כאן!!
-דבר ראשון אני חושב שכל מי שמסתכל על שני הציורים רואה את ההבדלים..
ההבדל הראשון זה כמו שכתבת בעיקר באור וצל, וגם בכללות הצביעה הצבעים מאוד מתים כאלה..
הבדל שני זה בפרופורציות גם בחלק מהילדים וגם במבנה [לדוגמא הילד שמחזיק את הענפים גודל הידיים, הילדה בחלון,]
וגם בכללי בפרצופים לדעתי יש שדרוג גדול... [מצורף צילום מסך פרצופים ותשפטו..]
צילום מסך 2025-12-06 220633.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה