מה הכוונה? חולצה שמודפס עליה חליפה?עיצוב גרפי לחולצה שייראה כמו תחפושת (לדוגמה: הדפס של חליפה
לדוגמה: חולצת טריקו קצרה עם הדפס של עניבה בקונספט כלשהו,מה הכוונה? חולצה שמודפס עליה חליפה?
לדווח על תוכן שלילי ולכתוב את הסיבה הזושלחתי בטעות עוד אחד ואין אפשרות למחוק.
מה אני יכולה לעשות?
הסיפור המלא בספוילר, לטובת מי שאולי לא מכיר.התחפשתי לשועל ערמומי.
צפה בקובץ המצורף 1910345
A T-shirt with a colorful print of a minimalist hyper-realistic illustration of a crow standing on a tree branch, opening its mouth wide as a piece of yellow cheese falls from it to the ground, on the ground stands a fox with a pleased face, raising its head up towards the crow. Everything is printed on the shirt.
כמו שזה מופיע באשכול אי אפשר, כי אחרת יראו על החולצה הדפסה של חולצה... צריך ליצור מחדש גרפיקה נטו בלי החולצה. האתגר תכל'ס נתן קטלוג לחנות חולצותאני אבתי את מה ש @הכוכב הנודד עשה זה ממש נראה כאילו הפרה יוצאת...
וגם את מה ש @צל של עצמו עשה שהוא במכונת כביסה...
רק מעניין לדעת האם יש אפשרות איך שהוא להדפיס את התמונות האלו?
תודה.
לא הבנתי אני יכול לתת את התמונה של החולה כמו שהיא לחנות,תכל'ס נתן קטלוג לחנות חולצות![]()
כנראה שלאלא הבנתי אני יכול לתת את התמונה של החולה כמו שהיא לחנות,
והם יסדרו לי את זה???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים