אתגר נספח לאתגר #68 - להוציא את המיץ

• הוסף לסימניות
משהו יודע איך אני יכול לערוך את ההודעה שלי? (יש טעות קטן שם)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זהו בלי השגיאה, רוצה לחלף אותו. תודה רבה!

קבצים מצורפים

• מיץ 2 (1) copy.jpg
    מיץ 2 (1) copy.jpg
    3.7 MB · צפיות: 100
  • מיץ3.pdf
    8.3 MB · צפיות: 101
  • הוסף לסימניות
@אריאל לוי עברתי על יצירות רבות באתגר ואני מרגיש שהדרישה להשתמש במילים 'להוציא את המיץ' מאבדת הרבה מיכולות הקריאייטיב של המעצבים...
דעתך?

• הוסף לסימניות
@אריאל לוי עברתי על יצירות רבות באתגר ואני מרגיש שהדרישה להשתמש במילים 'להוציא את המיץ' מאבדת הרבה מיכולות הקריאייטיב של המעצבים...
דעתך?
היתה הרבה מחשבה מאחורי זה...
להפך, מעצבים ששמו לי בפינה האשטאג #להוציא_את_המיץ זה לא טוב לי...
המטרה בזה זה לשמור על אחידות כלשהיא בינהם שנדרשת למה שאמור לקרות בעקבות האתגר...

• הוסף לסימניות
@studio leizer
אהבתי נורא את כרזת 'נגד הזרם'.
(ואיך ששילבת את קוקה קולה ופפסי בכלל...)
שאפו לייזר!!
מודעתך בולטת במיוחד על רקע שאר המודעות.
היינו דאמרי אינשי: נגד הזרם :)

להערכתי אתה מתמודד עם @טובה פרנקל על המכשיר היוקרתי להכנת שייק פירות וכו'...
(אני מעדיף את הפונטים...;))

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה ניצחון שני?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה