ל"ג בעומר נספח לשאלות ובירורים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
פרסום ראשון ובלעדי לפרוג:
ר' מיילך בידרמן הבטיח שבל"נ בחלק מהזמן הוא ידבר לשה"ק וזאת לאחר בקשות רבות מהציבור הצמא לשמוע את דבריו
יש"כ לכל הפועלים בעניין.
יש לך מקורות ברורים לעניין? אני לא רוצה להגיע מרחוק ולהתאכזב.

• הוסף לסימניות
הזמנתי מקום ממודיעין עילית
אין לי מושג מתי יוצא אוטובוס
מאיפה?
אם מישהו יכול ויודע לומר אשמח
יש טלפון לעדכונים 0723723720
הבעיה שמדברים שם יידיש במבטא כבד ואני לא מבינה :(

• הוסף לסימניות
א. יש למישהו מושג האם הגישה לצפת חסומה? ואם לא דרך איפה אפשר להגיע?
ב. אירוע ההדלקה שאמור להיות בצפת בראשון אחה''צ עם כל הזמרים אמור להיות אירוע בהפרדה? מטעם מי זה?
@ייצ'ק

• הוסף לסימניות
א. יש למישהו מושג האם הגישה לצפת חסומה? ואם לא דרך איפה אפשר להגיע?
ב. אירוע ההדלקה שאמור להיות בצפת בראשון אחה''צ עם כל הזמרים אמור להיות אירוע בהפרדה? מטעם מי זה?
@ייצ'ק
לצפת להיכנס דרך ראש פינה
לא להגיע לצומת אליפלט אלא להמשיך לכיון קרית שמונה
ולפנות לראש פינה שם התנועה זורמת לצפת..
לגבי המופע והדלקה על הזמרים, לא פרסמו על הפרדה כל שהיא

• הוסף לסימניות
לא להגיע לצומת אליפלט אלא להמשיך לכיון קרית שמונה
סליחה על השאלה. האיזור שם בכביש 90 לא מפחיד כעת? ואיך בכלל האוירה בצפת, לא מדבר על אזעקות כי זה אני יודע שכמעט ואין השאלה אם שומעים את רעשי המלחמה בצורה שיכולה להפחיד ילדים שלא רגילים לזה?

• הוסף לסימניות
הארוע מטעם המועצה הדתית בצפת
מי שארגן את הכל הוא נהוראי לחיאני מש"ס
יהיו שם גם הרב גרוסמן ממגדל העמק והרב שמואל אליהו
יוסי קקון וכל חברי המועצה

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה. האיזור שם בכביש 90 לא מפחיד כעת? ואיך בכלל האוירה בצפת, לא מדבר על אזעקות כי זה אני יודע שכמעט ואין השאלה אם שומעים את רעשי המלחמה בצורה שיכולה להפחיד ילדים שלא רגילים לזה?
השבת צפת מפוצצת באנשים כולם פה משכירים, אני בצפת משמחת תורה אין כלום הכל רגוע
זה כמו שתגיד לי מפחיד להסתובב בגאולה או בתכלת מרדכי בגלל הפיגוע שהיה

• הוסף לסימניות
השבת צפת מפוצצת באנשים כולם פה משכירים, אני בצפת משמחת תורה אין כלום הכל רגוע
זה כמו שתגיד לי מפחיד להסתובב בגאולה או בתכלת מרדכי בגלל הפיגוע שהיה
א. לא שאלתי אם מפחיד להסתובב. שאלתי על הרעשי רקע שיש אם יכולים להפחיד ילדים? ב. שאלתי על כביש 90 אם שם מסוכן?

• הוסף לסימניות
דרך אגב יש פה הדלקה של הרבה מלעלוב במוצ"ש וכל החסידים מכל הארץ באו פה כבר לשבת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה