ההורים לא משלמים לו, הם נותנים לו מתנה
הההורים מעבירים לו כסף כל חודש
איפה הבעיה?
אם לקחתי משכנתא של 2000 שקל ש1500 שקל זה הקרן נניח ו500 שקל זה הריבית
וההורים המסורים שלי מעבירים לי כל חודש 2000 שקל איפה הבעיה?
וכשהריבית עולה?הבן לא לוקח משכנתא בשביל ההורים!
הוא לוקח משכנתא לדירה של עצמו, והוריו המסורים עוזרים לו כלכלית
אין שום הלוואה בינו להורים, וגם אם נראה לו כך, הם לא חייבים לו שום דבר
אני לא התייחסתי לפן ההלכתי, אלא למישהו שכתב "אני לוקח משכנתא בשביל ההורים שלי" (על הדירה של עצמו, כן?) הניסוח הזה צרם לי מאוד מאוד, ועל כן כתבתי:וכשהריבית עולה?
ההורים מעלים את המתנה לפי הריבית? אז זה ריבית.
הבן לא לוקח משכנתא בשביל ההורים!
הוא לוקח משכנתא לדירה של עצמו, והוריו המסורים עוזרים לו כלכלית
אין שום הלוואה בינו להורים, וגם אם נראה לו כך, הם לא חייבים לו שום דבר
היום בעז"ה.
אתה צודק@צעד נכון כל הרעיון של הירידה לפרטים ופירוט ההוצאות הוא כדי לשים לב למה שחריג אך אם אתה מכליל את כל ההלבשה של ילדים והורים קשה לבדוק אם יש חריגה...
ממש לא זהו מצב הכי סטנדרטיאפשר שאלה קטנה
לי יש משהו שונה לגמרי מ @צעד נכון
בתמונת מצב חודשית בלי חובות אין לי בכלל מינוס
אבל בשנתי המינוס עומד על למעלה מ30000 יתכן או שמשהו לא נכון בתכנון??
על מה אמורים להסתכל בסוף? על חודשי או שנתי?
מה למשל???הכוונה תוספות מכל מיני כיוונים.
הבראהמה למשל???
כי אני לא מצליחה לחשוב על הכנסות שנתיות
מלבד אולי כמה חלוקות חסד
בחודשי החגים שמסתכמות באלפים בודדים.
נכוןהבראה
דמי הבראהמה למשל???
כי אני לא מצליחה לחשוב על הכנסות שנתיות
מלבד אולי כמה חלוקות חסד
בחודשי החגים שמסתכמות באלפים בודדים.
אוקיי, מבינה את הכיווןדמי הבראה
החזר מס הכנסה
יש מי שמקבל מדי פעם עזרה כספית מההורים/סבא וסבתא
השכרת דירה בחופשות
וכדומה
גם עליאוקיי, מבינה את הכיוון
ב"ה כן ירבה.
הלוואי עלי כאלה סכומים![]()
rhon.co.il
אם גיליתם ששילמתם עמלות עו"ש
אל תהססו לפנות לבנק לבקש פטור מעמלות.
תבקשו ותקבלו.
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים