- הוסף לסימניות
@אחד יחיד ומיוחד
האמת, שכמוני - כמוך [וכמדומני כל שאר גולשי פרוג היקרים], הייתי מאוכזב שלא הצלחנו להביא את המשפחה אל המנוחה ואל הנחלה בסופו של תהליך.
למעשה, מה שמאד תקע את המשכו של התהליך והצלחת המשפחה - היה השלב בו הזוג התקשה למצוא עבודה מסודרת שתענה על שיקולי הערכים שלהם, התאמה אישית, וציפיות השכר.
אני עד - שהם ניסו המון.. אך שלושה מפתחות הם בידיו של הי"ת לבד - ואחד מהם הוא מפתח הפרנסה..
גייסנו את ידידי היקר @ברוך פייגר - שהוא מקצוען גדול, ורב פעלים בתחום, שניסה לעזור מזמנו האישי - גם בפגישות פרונטליות, אך לא הצלחנו בזמנו.. מאת ה' הייתה זאת.
אבל את הכלים - איך לטפל בעצמם - איך להבין כמה כסף חסר, בכמה צריך להגדיל הכנסות, איך נראה תקציב מסוגר, וכו, את זה אני מאמין שהמשפחה אכן קיבלה, וקיבלה היטב.
בכ"א..
פניתי אליהם לפני מס' דקות שוב במייל -
וזה תוכנו:
שלום לכם משפחת ..... היקרה!
שטף החיים..
מרוצת היום יום והשגרה הברוכה,
גרמו לכך שלצערי לא יצא לנו לגמור את התהליך בצורה מסודרת, עם תוצאות.
אינני זוכר אפילו היכן זה נעצר בדיוק, אם כי זכור לי שנושא ההכנסה של האישה היה נושא שחשבתם עליו רבות
והוא גם היה המשפיע הגדול.
האם .... אכן מצאה עבודה בעז"ה?
האם אכן הצלחתם להתייצב כלכלית?
הגעתם אל השלווה והמנוחה שכ"כ ייחלתם לה?
----
איך שלא יהיה - אשמח שתענו לי על התהליך שעברנו בפרוג ביחד:
1. כמה התהליך תרם לכם? ובמה?
2. איך ובאלו תובנות - תחומים התקדמתם והתייעלתם? או שלא..?
3. האם אתם ממליצים לאנשים אחרים שהיו במצב שלכם לצאת לתהליך כזה, או שלדעתכם הוא לא מסוגל לעזור?
4. מה לדעתכם יכול לגרום להצלחת / כישלון משפחה ביכולת שלה לבנות את עצמה ואת המצב הכלכלי שלה?
5. יש לכם עוד מה לספר.. נשמח מאד לשמוע!
היי,
החבר'ה בפרוג, לא מסוגלים לשכוח אתכם, ומאד התפללו ומקווים לשמוע שאתם במקום ובמצב טוב עבורכם.
כולנו נשמח לבשורות טובות, עם תובנות ממסע החיים שלכם.
ינאי יקואל - מנהל פורום עובר ושב
ושאר גולשי פרוג
-----------------------------------
כשיתקבל מענה - אני מבטיח להביאו ככתבו וכלשונו.
אא"כ הם רוצים להגיב לנו ישירות כאן.
האמת, שכמוני - כמוך [וכמדומני כל שאר גולשי פרוג היקרים], הייתי מאוכזב שלא הצלחנו להביא את המשפחה אל המנוחה ואל הנחלה בסופו של תהליך.
למעשה, מה שמאד תקע את המשכו של התהליך והצלחת המשפחה - היה השלב בו הזוג התקשה למצוא עבודה מסודרת שתענה על שיקולי הערכים שלהם, התאמה אישית, וציפיות השכר.
אני עד - שהם ניסו המון.. אך שלושה מפתחות הם בידיו של הי"ת לבד - ואחד מהם הוא מפתח הפרנסה..
גייסנו את ידידי היקר @ברוך פייגר - שהוא מקצוען גדול, ורב פעלים בתחום, שניסה לעזור מזמנו האישי - גם בפגישות פרונטליות, אך לא הצלחנו בזמנו.. מאת ה' הייתה זאת.
אבל את הכלים - איך לטפל בעצמם - איך להבין כמה כסף חסר, בכמה צריך להגדיל הכנסות, איך נראה תקציב מסוגר, וכו, את זה אני מאמין שהמשפחה אכן קיבלה, וקיבלה היטב.
בכ"א..
פניתי אליהם לפני מס' דקות שוב במייל -
וזה תוכנו:
שלום לכם משפחת ..... היקרה!
שטף החיים..
מרוצת היום יום והשגרה הברוכה,
גרמו לכך שלצערי לא יצא לנו לגמור את התהליך בצורה מסודרת, עם תוצאות.
אינני זוכר אפילו היכן זה נעצר בדיוק, אם כי זכור לי שנושא ההכנסה של האישה היה נושא שחשבתם עליו רבות
והוא גם היה המשפיע הגדול.
האם .... אכן מצאה עבודה בעז"ה?
האם אכן הצלחתם להתייצב כלכלית?
הגעתם אל השלווה והמנוחה שכ"כ ייחלתם לה?
----
איך שלא יהיה - אשמח שתענו לי על התהליך שעברנו בפרוג ביחד:
1. כמה התהליך תרם לכם? ובמה?
2. איך ובאלו תובנות - תחומים התקדמתם והתייעלתם? או שלא..?
3. האם אתם ממליצים לאנשים אחרים שהיו במצב שלכם לצאת לתהליך כזה, או שלדעתכם הוא לא מסוגל לעזור?
4. מה לדעתכם יכול לגרום להצלחת / כישלון משפחה ביכולת שלה לבנות את עצמה ואת המצב הכלכלי שלה?
5. יש לכם עוד מה לספר.. נשמח מאד לשמוע!
היי,
החבר'ה בפרוג, לא מסוגלים לשכוח אתכם, ומאד התפללו ומקווים לשמוע שאתם במקום ובמצב טוב עבורכם.
כולנו נשמח לבשורות טובות, עם תובנות ממסע החיים שלכם.
ינאי יקואל - מנהל פורום עובר ושב
ושאר גולשי פרוג
-----------------------------------
כשיתקבל מענה - אני מבטיח להביאו ככתבו וכלשונו.
אא"כ הם רוצים להגיב לנו ישירות כאן.
הנושאים החמים