- הוסף לסימניות
אני רואה שכבר היסתדרת.אני ניסיתי קובץ של 70+ MB והעלה בלי בעיות
יש מצב שאת מעלה את הסרטון בזיפ?
ממש ממש מממשש מגרה אותי לראות ואני לא יכולה כי הסרטונים בפרוג חסומים לי מישום מה
אני רואה שכבר היסתדרת.אני ניסיתי קובץ של 70+ MB והעלה בלי בעיות
מה לא עובד?כעת הורדתי באתר להקטנת נפח ונראה לי שהצלחתי תוכלי לראות שעובד אצלך כי אצלי זה לא עובד
אעלה בזיפ מקווה שייתןאני רואה שכבר היסתדרת.
יש מצב שאת מעלה את הסרטון בזיפ?
ממש ממש מממשש מגרה אותי לראות ואני לא יכולה כי הסרטונים בפרוג חסומים לי מישום מה
הסרטוןמה לא עובד?
גם אצלי.אעלה בזיפ מקווה שייתן
הסרטון
אצלי הוא רק שחור
www.prog.co.il
הכול בסדר.אעלה בזיפ מקווה שייתן
הסרטון
אצלי הוא רק שחור
בקישור להוריד כוכביות
אני לא יכולה כי הסרטונים בפרוג חסומים לי מישום מה
אכןאצלי הוא רק שחור
יש לך חוסם פרסומות, שמונע ממך לדלג על הפרסומת ולצפות בסרטון.
מושקע ומדהים ממש!!משתפת בסוכה שלנו
מקושטת באיור לסוכות שזכיתי לאייר מודפס על שמשונית ענקית
הדמויות ממש בגודל אמיתי, כל החג אני יושבת ומתבוננת ואומרת לעצמי:
"מה, אני ציירתי את זה..??..."
תודה לה'
השנה גם הוספתי את איורי הצדיקים שלי לעגלת תינוק, וזה הוסיף לנו המון אור ושמחה
חג שמח!
צפה בקובץ המצורף 2076672
הרימון קשור לר"ה, והאתגר הוא של כלל מועדי ירח האיתנים.רימון הוא אחד מארבעת המינים?
חבל באמת שלא ידענו מראש היינו עובדים על זה בזמן.שימו לב, התחרות נפתחה להצבעות, (באיחור קטן). מוזמנים להצביע ולהשפיע על הזוכים בתחרות!
לאור ההיענות המרשימה... נאריך את הזמן להשתתפות בתחרות עד שבת בראשית הבעל"ט!
יש לכם הסרטה משמחת בית השואבה? מבנית הסוכה? תקיעת שופר, עריכת שולחן החג, קישוטי הסוכה וכו' - כנסו והשתתפו עכשיו באשכול התחרות ואולי תזכו במאות שקלים!
תודה על ההארכה! רציתי להשתתף אבל זה בלתי אפשרי להעלות סרטונים. הסרטון שלי סך הכל 40 שניות וגם עבר כיווץ, ובכל זאת אני לא מצליחה להעלות אותו בשום דרך, לא כקובץ מצורף (גדול מידי), לא כסרטון (כנ"ל) ולא כקישור לגוגל דרייב (לא מאפשר).שימו לב, התחרות נפתחה להצבעות, (באיחור קטן). מוזמנים להצביע ולהשפיע על הזוכים בתחרות!
לאור ההיענות המרשימה... נאריך את הזמן להשתתפות בתחרות עד שבת בראשית הבעל"ט!
יש לכם הסרטה משמחת בית השואבה? מבנית הסוכה? תקיעת שופר, עריכת שולחן החג, קישוטי הסוכה וכו' - כנסו והשתתפו עכשיו באשכול התחרות ואולי תזכו במאות שקלים!
מה משקל הקובץ?תודה על ההארכה! רציתי להשתתף אבל זה בלתי אפשרי להעלות סרטונים. הסרטון שלי סך הכל 40 שניות וגם עבר כיווץ, ובכל זאת אני לא מצליחה להעלות אותו בשום דרך, לא כקובץ מצורף (גדול מידי), לא כסרטון (כנ"ל) ולא כקישור לגוגל דרייב (לא מאפשר).
תודה רבה!מושקע ומדהים ממש!!
שיהיה הרבה הצלחה.
איורים מדויקים ומעוררי השראה כמו תמיד..
סתם הארה, בתמונה של הרבנים נכתב מתחת "והיו עינייך וכו' את מורייך" עם שני יודי"ן בעוד שצריך להיות יו"ד אחת.
בטוח שלא תהיה לך בעיה לסדר את זה.
rhon.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים