נספח ל- סתיו ;)

• הוסף לסימניות
לא יכלתי להתאפק...
חפשו את התמונה מהתחרות:cool:

ויוצר/ת התמונה - אל דאגה אני לא אשתמש בלי אישור;)

• הוסף לסימניות
יש הרבה פעמים שאנו מצלמים דברים מקסימים ויפים ונהנים לראות ולהראות.

אבל יש את האנשים שרואים בכל חומר וצורה את האפשרות להפוך אותה ליצירה!!

זו היא נפש אומנותית....

• הוסף לסימניות
לשואלת- כן זה אפשרי להפוך כל תמונה בסגנון הזה (שרובה צללית) למדבקה!
ו...... הנה המקור -

קבצים מצורפים

• IMG_0494.jpg
    2.4 MB · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
וואו!

• הוסף לסימניות
הי!
פתאום אני רואה את התמונה שלי על הקיר....
שמחה שמישהו נהנה ממנה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zebra;873694:
הי!
פתאום אני רואה את התמונה שלי על הקיר....
שמחה שמישהו נהנה ממנה!!!

אז יש אישור?;)

• הוסף לסימניות
דרך אגב מצורף עיצוב שאני ניסיתי - עם אותה תמונה.
אשמח לשמוע הערות...

קבצים מצורפים

• 3.jpg
    2.5 MB · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
הצבעים והטקסטורה היו נראים לי מתאימים?
חוצמיזה- יש הערות?:)

• הוסף לסימניות
תעלי בפורום עיצוב גרפי... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה