מלחמת התקומה נספח מיוחד - מלחמת ישראל-איראן - קראו היטב את הכללים

האם ארה''ב תצטרף לתקיפות באיראן בשבוע הקרוב

• כן

• לא

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני לא יודע לגבי פגיעה ישירה בחדר הממ"ד עצמו, אבל אם בבניין - חדר הממ"ד עצמו ישאר מוגן. כמו שרואים בתמונות מבת ים.
בפגיעה ישירה בממ"ד עצמו - הוא לא מחזיק מעמד
אבל הממ"דים מעליו ומתחתיו כן.

לכן מקלט הוא בטיחותי יותר

• הוסף לסימניות
מה אמורים לעשות בבניין שאין בו ממ"ד או מקלט נורמלי? הזייה שחצי מדינה נמצאת בבנינים ללא מיגון נורמלי רק בגלל שנבנו לפני יותר מ40 שנה
להפוך את המקלט לנורמלי
אם מישהו בנה שם אם היתרים למעלה מ20 מטר
אז אמור להיות שם מקלט נורמלי...

ומקלטים נבנו בבנינים גם לפני 70 שנה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רחוב רשב"א
IMG-20250615-WA0050.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר איך יודעים שאפשר לצאת מהמקלט?
(לבעלי טלפון כשר)
חלק מהעיריות שולחים צנתוק על חזל"ש אבל רק על אזעקה באותה עיר

• הוסף לסימניות
כולם מדברים על ההונאה: יכול להיות שכל ההסכמות של יולי אדלשטיין בענין הגיוס, שכל התקשורת והמילואימניקים וכו' יצאו נגדו על זה שהוא התקפל לחרדים, זה רק בגלל שהוא ידע (והוא ידע) מה הולך להיות ולא רצה להפיל את הממשלה?
אם אני צודק, אז אחרי הסבב הוא יודיע לכולם, עבדתי אליכם, ואין שום הסכמות על חוק גיוס, אפשר לחזל"ש את אשכולות הרישיון....

• הוסף לסימניות
כולם מדברים על ההונאה: יכול להיות שכל ההסכמות של יולי אדלשטיין בענין הגיוס, שכל התקשורת והמילואימניקים וכו' יצאו נגדו על זה שהוא התקפל לחרדים, זה רק בגלל שהוא ידע (והוא ידע) מה הולך להיות ולא רצה להפיל את הממשלה?
אם אני צודק, אז אחרי הסבב הוא יודיע לכולם, עבדתי אליכם, ואין שום הסכמות על חוק גיוס, אפשר לחזל"ש את אשכולות הרישיון....
כולם מדברים על ההונאה: יכול להיות שכל ההסכמות של החרדים בענין הגיוס, שכל הרחוב החרדי יצא פגוע, זה רק בגלל שהחכים ידעו [והם ידעו] מה הולך להיות ולא רצו להפיל את הממשלה?
אם אני צודק, אז אחרי הסבב הם יודיעו לכולם, עבדנו אליכם, ואין שום הסכמות על הסנקציות והרשיונות, אפשר לחזל"ש את אשכולות העדכונים הפוליטיים...

• הוסף לסימניות
כולם מדברים על ההונאה: יכול להיות שכל ההסכמות של החרדים בענין הגיוס, שכל הרחוב החרדי יצא פגוע, זה רק בגלל שהחכים ידעו [והם ידעו] מה הולך להיות ולא רצו להפיל את הממשלה?
אם אני צודק, אז אחרי הסבב הם יודיעו לכולם, עבדנו אליכם, ואין שום הסכמות על הסנקציות והרשיונות, אפשר לחזל"ש את אשכולות העדכונים הפוליטיים...
3:
כולם מדברים על ההונאה: יכול להיות שכל הסנקציות והרישיונות של אדלשטיין ושות', זה רק בגלל שדרשו ממנו לעלות על בריקדות כדי לייצר מראית עין של משבר פוליטי מטורף, כדי שהאיראנים יהיו בטוחים שאין סיכוי לתקיפה לילה אחרי כמעט הפלת ממשלה?
אם אני צודק, אז אחרי הסבב הם יודיעו כולם שלאור העובדה שאין לישראל אויבים, אז כל מי שרוצה פטור מלהתגייס, וגם יקבל מענק במקום תשמ"ש...

• הוסף לסימניות
  • תודה
Reactions: zuz
  • הוסף לסימניות
בפגיעה ישירה בממ"ד עצמו - הוא לא מחזיק מעמד
אבל הממ"דים מעליו ומתחתיו כן.

לכן מקלט הוא בטיחותי יותר
פיקוד העורף - מה הכי מוגן סדר יורד:
1. ממד
2. מקלט בבנין
3. מקלטים חיצוניים
4. חדר מדרגות
5. חלל רחב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה