מלחמת התקומה נספח מיוחד - מלחמת ישראל-איראן - קראו היטב את הכללים

האם ארה''ב תצטרף לתקיפות באיראן בשבוע הקרוב

• כן

• לא

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
למה החכים החרדים לא מסדרים את ההתראות גם לטלפונים הכשרים?
יש טלפונים שמקבלים התראות ויש טלפונים שלא מקבלים.
לי יש 4 טלפונים בבית ואף אחד לא מקבל התראות

• הוסף לסימניות
ניסיתם לדבר עם החברה של הטלפון? סיכוי גדול שזה קשור אליהם ולא צריך עד החכים

• הוסף לסימניות

מה כתוב לכם ליד הסימון של הקליטה?
4 או 3?
אם 3 אז תשנו בהגדרות רשת ל4
לי זה עזר שהטלפון התחיל לקבל התראות

• הוסף לסימניות
רק מדור 4 ואילך

• הוסף לסימניות
הרמטכ״ל לרה״מ ביממה האחרונה: אסור להפסיק. חייבים לנצל את ההזדמנות, היא לא תחזור. (ניר דבורי)
אותו אחד שעמד על הרגליים האחרויות נגד נתניהו שלא לתקוף בלי ארה"ב...
(לדבריו של ניר דבורי עצמו)

• הוסף לסימניות
כי זה פשוט לא קשור אליהם.
זה כמו לשאול למה הם לא מסדרים את הבעיה של הSMS במייל...

מכשירי דור 4 ברובם תומכים. מה שלא, זו בעיה בתוכנה של הפלאפון.

• הוסף לסימניות
כי זה פשוט לא קשור אליהם.
זה כמו לשאול למה הם לא מסדרים את הבעיה של הSMS במייל...

מכשירי דור 4 ברובם תומכים. מה שלא, זו בעיה בתוכנה של הפלאפון.
הSMS במייל זה בעיה טכנית כללית.
אבל נושא שקשור להתראות בזמן מלחמה, אני חושב שצריך לתת מענה לכל אזרח בישראל שיוכל לקבל התראות מפיקוד העורף.
יש הרבה עם דור 4 שלא מקבלים, ואפילו אם אחד יש לו דור 3 אני חושב שהוא זכאי לקבל צינתוק לפחות. אם כל אחד שעושה הגרלה סינית יש לו תקציב לשלוח צינתוק לחצי מהציבור החרדי, אז אני לא חושב שזה בעייתי לארגן צינתוקים מפיקוד העורף לציבור החרדי שלא מקבל התראות, או לפחות לתת אופציה להירשם לקבלת צינתוקים.

• הוסף לסימניות
הרבה לייקים, אפס תשובות...
זאת שאלה שיש לרבים!
חלק מהעיריות שולחים צנתוק על חזל"ש אבל רק על אזעקה באותה עיר
08-6668222
זה מס' במודיעין עילית ליציאה ממרחב מוגן,
אפשר להתחבר אליו, ומן הסתם כשאפשר לצאת במו"ע, אפשר גם בב"ב
(להערכתי במידה והייתה התראה גם שם, לא יחזל"שו כל עוד ישנה מתקפה פעילה במרכז)

אם יש בעיריות נוספות, כדאי שתכתבו את המספר, וכל אחד יוכל להתחבר למה שקרוב אליו

• הוסף לסימניות
תרגום של GPT

הנה תרגום הפוסט של דונלד טראמפ לעברית:

איראן וישראל צריכות לעשות עסקה – והן גם יעשו עסקה – בדיוק כמו שהצלחתי לגרום להודו ופקיסטן לעשות, במקרה ההוא דרך שימוש במסחר עם ארצות הברית כדי להביא היגיון, אחדות ושפיות לשיחות עם שני מנהיגים מצוינים שהיו מסוגלים לקבל החלטה במהירות ולעצור!
כמו כן, במהלך הקדנציה הראשונה שלי, סרביה וקוסובו היו בעימות חמור, כפי שהן במשך עשורים רבים, והסכסוך ארוך השנים הזה עמד לפרוץ למלחמה. עצרתי את זה (ביידן פגע באפשרויות ארוכות הטווח עם כמה החלטות מטופשות מאוד, אבל אני אתקן את זה, שוב!).
מקרה נוסף הוא מצרים ואתיופיה, והמאבק שלהן סביב סכר עצום שמשפיע על נהר הנילוס המפואר. יש שלום, לפחות לעת עתה, בזכות ההתערבות שלי, וזה יישאר כך!
כמו כן, יהיה שלום – בקרוב – בין ישראל לאיראן! מתקיימות כעת שיחות רבות ופגישות. אני עושה הרבה, ולעולם לא מקבל קרדיט על כלום, אבל זה בסדר – העם מבין.
הבה נעשה את המזרח התיכון לגדול שוב!

נהניתי מהקטע המודגש...

• הוסף לסימניות
הSMS במייל זה בעיה טכנית כללית.
אבל נושא שקשור להתראות בזמן מלחמה, אני חושב שצריך לתת מענה לכל אזרח בישראל שיוכל לקבל התראות מפיקוד העורף.
יש הרבה עם דור 4 שלא מקבלים, ואפילו אם אחד יש לו דור 3 אני חושב שהוא זכאי לקבל צינתוק לפחות. אם כל אחד שעושה הגרלה סינית יש לו תקציב לשלוח צינתוק לחצי מהציבור החרדי, אז אני לא חושב שזה בעייתי לארגן צינתוקים מפיקוד העורף לציבור החרדי שלא מקבל התראות, או לפחות לתת אופציה להירשם לקבלת צינתוקים.
דאגו, הרימו מערכת טכנולוגית שעובדת למיעוט באוכולוסיה שאין לו סמארטפונים, עובדת נהדר.
זה כבר מרשים.
מי שיש לו מכשיר ענתיקה (אגב, אסור לייבא לארץ כבר כמה שנים ואמור להפסיק לעבוד עוד חצי שנה) או מדגם שלא תומך, (מאיזו סיבה מוזרה), זו הבעיה שלו.
יעשו צנתוק? תמצא את מי שמתלונן שלא מתחשבים בבחורי הישיבות החרדים שאין להם טלפונים כי לאף אחד לא אכפת מהחרדים. יש גבול לכל תעלול, בעיני...

גילוי נאות: המכשיר שלי לא תומך ואני לא מקבל את ההתראות האלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה