מלחמת התקומה נספח מיוחד - מלחמת ישראל-איראן - קראו היטב את הכללים

האם ארה''ב תצטרף לתקיפות באיראן בשבוע הקרוב

• כן

• לא

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
מצב
הנושא נעול.
חמישה מההרוגים בבת ים הם אזרחים אוקראינים. נערכים סידורים להבאתם לקבורה באוקראינה
היו 7 הרוגים,
אחת פרסמו את שמה- אפרת בת 44 הי"ד,
כתבו שאחת עובדת זרה,

האם הילדים הם אזרחים אוקראינים? מדובר במשפחה? יהודים?

האם זה רק עבוד דירה בבעלות או גם לשכירות?
זה ביטוח תכולת דירה כך שלכאורה לא משנה עם הדירה בבעלותך
אגב, כלל לא מוכרח שתכולת הדירה שווה יותר מ100K,
צריך למלא רשימת חפצים, ולשלם פרמיה יחסית למחירם

היו 7 הרוגים,
אחת פרסמו את שמה- אפרת בת 44 הי"ד,
כתבו שאחת עובדת זרה,

האם הילדים הם אזרחים אוקראינים? מדובר במשפחה? יהודים?
עמית סגל: חמישה מהנרצחים בבת ים כולל הילדים הם אזרחים אוקראינים. יוטסו למולדתם כשייפתחו השמים. ברחו ממלחמה אחת למלחמה אחרת.

עמית סגל: חמישה מהנרצחים בבת ים כולל הילדים הם אזרחים אוקראינים. יוטסו למולדתם כשייפתחו השמים. ברחו ממלחמה אחת למלחמה אחרת.
אוקראינים עם שמות יהודיים...?

ללא הפעולה הזו, מה מבוטח, ובכמה?
תכולת הדירה מבוטחת ללא פרמיה בסך מקסי' של 100K (תלוי במס' בני בית)
מי שרוצה להגדיל את סכום הביטוח לחפצים יקרים יותר בביתו, יכול לעשות זאת בקישור הנ"ל בתשלום.

מישהו מבין מה זה הסיפור הזה שמודיעים לנו חצי שעה מראש שמזהים נסיון לשיגור, אם אתם מזהים למה שלא תיירטו את זה? מה אני מפספס?
שמיירטים את זה.
אבל מעולם לא טענו ל100% הצלחה

אני לא מבין, יש חצי שעה ליירט מלמעלה, וזה מטרה עומדת, כי זה עוד לפני שזה משוגר, הרי מרגע השיגור יש רק כ-10 דקות לא חצי שעה
קודם כל, לא קוראים לזה ירוט אלא תקיפה.
דבר שני, מזהים שיש הכנות, אבל כנראה לא יודעים מאיפה בדיוק.
דבר שלישי, כמו שפורסם היום ש200 טילים שהיו מיועדים לשיגור הושמדו? לא מצליחים להשמיד הכל

מישהו מבין מה זה הסיפור הזה שמודיעים לנו חצי שעה מראש שמזהים נסיון לשיגור, אם אתם מזהים למה שלא תיירטו את זה? מה אני מפספס?
זה במרחק 1300 ק"מ מכאן
יש מרחק גדול בין לראות שיש התארגנות לבין סיכול של עשרות משגרים שיתכן שנמצאים גם במרחקים של מאות ק"מ ממשגר למשגר

חבר המועצה לביטחון לאומי של איראן טוען: פקיסטן אמרה לאיראן כי "אם ישראל תטיל פצצה גרעינית בטהרן, אנחנו נטיל פצצה גרעינית עליהם."
נראה לי שהגיע הזמן לתקוף את מתקני הגרעין בפקיסטן!
הגרעין בצפון קוריאה, יצטרך לחכות קצת...

זה נראה כאילו לא מתעסקים עם מתקני הגרעין, ביום שישי טיפלו בזה, אמרו בפירוש שלא סימו את העבודה, ומאז כלום, רק מחסני טילים, דלק, גז ובכירים (אני לא מדבר רק על פורדו שלזה צריך את עזרת מלכות אדום, שזה ענין אחר)

הבעיה האקוטית היום זה הטילים
לא יקרה כלום אם יחכו שלושה ימים לפני שגומרים סופית על הגרעין
ולא שלפני כן לא טיפלו בו, רק שלא סיימו
אב ל אתה לוקח סיכון שפתאום הג'ינג'י יתן ברקס

עמיאל ירחי: אפשרות לחודש של מלחמה. בדיונים סגורים נאמר לשרים בכירים: ״נערכים ל-30 יממות של מלחמה עם איראן״.
לא יודע אם מישהו שם לב, אבל חודש בדיוק מתחילת המלחמה הוא מוצ"ש פרשת בלק בה מופיע הפסוק "עם כלביא" וגו'.

דיווחים על תקיפות באזור הכור בפורדו
לכל מי שמתרגש מההודעה הזו
אני מזכיר שמתחילת המלחמה בעזה
אנו עדים מידי פעם לדיווחים דרמטיים שמדווחים רק בפרוג (סיכולים ממוקדים, שחרור חטופים ועוד....)
ורק בשעות מאוחרות בלילה.

ומי שקם בבוקר ורוצה לברר מה באמת היה,
מגלה שאף אחד לא טורח אפי' להכחיש את זה
כי אף אחד לא התייחס לזה ברצינות.

ממ"ד יכול להגן גם מפני פגיעה ישירה של טיל בליסטי?

ברור! חוזרים פה ומדגישים שרוב הנפגעים זה אנשים שלא נכנסו לממדים.
בלת"ק
למה זה כ"כ ברור?
שלא נדע ולוואי ואני טועה, אך חושבני שבמקרה של פגיעה ישירה לא יעזור ממ"ד. 😥

כמדומני, שזה סה"כ שכבה של 20 ס"מ בטון מזויין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה