מלחמת התקומה נספח מיוחד - מלחמת ישראל-איראן - קראו היטב את הכללים

האם ארה''ב תצטרף לתקיפות באיראן בשבוע הקרוב

• כן

• לא

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
מצב
הנושא נעול.
לראשונה זה שנים: כוחות צה״ל חזרו לאייש את מוצבי קו המים לאורך גבול ירדן, במסגרת היערכות מחודשת של צה״ל בבקעת הירדן.

מדובר על המוצבים שנמצאים ממש על גדות נהר הירדן, בתוך המובלעת הישראלית שמעבר לגדר המערכת. צה״ל כבר שנים ארוכות לא משתמש במוצבים אלה - אך חזר לאייש אותם, במטרה לסכל תרחישי פשיטה אפשריים מהגבול המזרחי. חטיבת המילואים המובחרת 551 הוקפצה לתגבר את הסד״כ בגבול ירדן.

(דורון קדוש)
זה לא בלתי מעניין!!
מה הסיבה יש התראה קונקרטית על האיזור?
או שאחרי איראן עוברים לירדן?

זה לא בלתי מעניין!!
מה הסיבה יש התראה קונקרטית על האיזור?
או שאחרי איראן עוברים לירדן?
צה"ל הגדיל פי 3 את היקפי הכוחות לאורך הגבול המזרחי עם ירדן ומצרים למקרה שמיליציה פרו איראנית תנסה לבצע חדירה קרקעית (דורון קדוש)

מה עם האיום האירני על בני ברק שבתוך ת"א? מחד זה נשמע כמו לו"פ, ולכן לא כתבתי בעדכונים, אבל מאידך אולי הם שמעו לאחר הפגיעה אתמול שחסר ממ"דים בב"ב ולכן הם ינסו לשגר לשם? מה שחשוב זה לרדת למקלטים..

מישהו יכול להסביר לי מה קורה כעת באיראן - סתם מפוצצים להם בניינים? מה עם כל השאיפות הגרנדוזיות?
זה נשמע כמו בעזה - שמחכים רק להתקפלות לעיסקת חטופים.

סליחה שזה יצא לי שמאלני מדי;) אבל אני באמת רוצה להבין.

בקיצור, השאלה שלי היא כזו: האם יש לנו כעת שם מטרות ברורות. או סתם תקיפות, עד שהם יתקפלו?

נערך לאחרונה ב:
כעת ברשת ב' נהי וצער על הפגיעה בעיתונאים באיראן (אמיתי...) "ואיזה סיבה יש לפגוע בעיתונאים שעושים את עבודתם, ממש קשה לשמוע...." פשוט לא להאמין!!!
והמשכורת מהכיס של כולנו כמובן.

מישהו יכול להסביר לי מה קורה כעת באיראן - סתם מפוצצים להם בניינים? מה עם כל השאיפות הגרנדוזיות?

בקיצור, השאלה שלי היא כזו: האם יש לנו כעת שם מטרות ברורות. או סתם תקיפות, עד שהם יתקפלו?

האסטרטגיה הישראלית:

1. תוקפים את מערכות ההגנה האווירית - ליצירת מרחב פעולה נוח.
2. תוקפים את מחסני הנשק ואמצעי הלחימה - ליצירת הגנה בעורף הישראלי, שיאפשר פעולה ללא הגבלת זמן, עם מינימום שיבוש החיים התקנים בארץ.
3. מייצרים לחץ פנימי גדול - שיגרום להתקוממות מול הממשל, ולכניעה מוחלטת (ויתור על שאיפות גרעיניות).
4. במקביל - פגיעה אנושה ביכולת לייצר פצצה בזמן קצר.
5. השאיפה: מחיקת האיום הגרעיני - בסיוע ארה"ב.

זה לא ארגון טרור כמו חמאס, זה מדינה מתפקדת (ברמה כזו או אחרת), יש להם הרבה מה להפסיד.

מאיפה היו הטילים עכשיו?
איראן או תימן?
למה לא היתה התרעה מוקדמת הרבה זמן מראש?

מאיפה היו הטילים עכשיו?
איראן או תימן?
למה לא היתה התרעה מוקדמת הרבה זמן מראש?
הטילים מאיראן, המטח היה קטן יחסית כ10-15 טילים ויתכן שיותר קשה לזהות התארגנות

איראן מאיימת לתקוף את בנין תאגיד השידור כאן 11
ומציינת את הכתובת בית הדפוס 32 ירושלים.

רועי קינן:
יש רק בעיה אחת -
כאן 11 עברו כתובת כבר לפני כמה שנים..
חמינאי, פישלת.
זו דווקא כן הכתובת, וזה אומר שירושלים על הכוונת
(וגם בני ברק משום מה. מה יש להם מהחרדים?)

לא יודע מהיכן האולפן הראשי,
אבל בבית הדפוס (מהצד השני זה כנפי נשרים) יש את הבניין החדש של כאן,
הרדיו כמעט בטוח משדרים משם

כאן 11 עברו מהבנין בבית הדפוס.

לא מצליח להבין, מה הקטע לשלוח התרעה לשהות בסמיכות למרחבים מוגנים כאשר רואים איזושהי התארגנות באיראן.
כולם היום דרוכים ומוכנים בכל רגע נתון.
לטעמי הם צריכים לארגן את ההתרעות במדרג.
כמו: צהוב - ייתכן ירי טילים.
כתום - הטילים יצאו לדרך.
אדום - להיכנס למרחב מוגן.
לא כולם מחוברים לכל מיני דיווחים שיודעים לספר שזה בעקבות התארגנות לא ברורה

לא מצליח להבין, מה הקטע לשלוח התרעה לשהות בסמיכות למרחבים מוגנים כאשר רואים איזושהי התארגנות באיראן.
כולם היום דרוכים ומוכנים בכל רגע נתון.
לטעמי הם צריכים לארגן את ההתרעות במדרג.
כמו: צהוב - ייתכן ירי טילים.
כתום - הטילים יצאו לדרך.
אדום - להיכנס למרחב מוגן.
לא כולם מחוברים לכל מיני דיווחים שיודעים לספר שזה בעקבות התארגנות לא ברורה
זה בדיוק מדורג וזה מה שיש לשהות בסמיכות כאילו להתקרב לא לצאת לדרך וכו' וכו', עשר דקות לפני לראות שאתה ממש קרוב ובשעת האזעקה להכנס. ולמשל ההתראה הראשונה לא קופצת בצופר רק השניה והשלישית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה