כרגע לא.יש שינוי בהנחיות של פיקוד העורף?
כנראה יש להם עוד כמה עניינים לסגור (באיראן)השתיקה של הממשלה לא מובנת לי.
כלומר הם לא יפסיקו את האש בשעה שטראמפ קבע?כנראה יש להם עוד כמה עניינים לסגור (באיראן)
דיווח על חיסול דרמטי בטהרן.
חיסול ממוקד בעיר אסתאנה אשרפיה שבמחוז גילאן
שמועות שהורדנו את אחד ממנהלי ארגון תעשיות ההגנה שניצל מחיסול לפני כמה ימים בדירה שלו בטהראן. עכשיו הוא עבר להורים שלו בעיר אסתאנה אשרפיה וחוסל שם.
לא רק אתה.זה רק אני, או שיצטרפו אלי-
המחשבה שמנקרת לי בראש כבר שעתיים+,
על מה ההטעיה הפעם?!
לא לשכוח שכבר פעמיים הוטענו בכוונה תחילה ע"י דונלד הלז...
זה נראה שישראל רוצה לגלגל הפיכה שלטונית במקביל להפסקת האשהמטרות בטהראן: בסיסי משמרות המהפכה
הלילה ודאי גם עכשיו היא תוקפת... וגם איראן תירה הלילה אל דאגה
הספירה לאחור החלה..אם נשאר לאיראנים רק שעה וארבעים לתקוף,
שיעשו את זה זריז כדי שנוכל ללכת לישון.
לפי רעשי המטוסים שחגים מעלינו מזרחה כדבר שבשיגרה בשבוע האחרון..כנראה יש להם עוד כמה עניינים לסגור (באיראן)
ישראל קיבלה ערבויות שחמאס מורתע.....ישראל קיבלה ערבויות שאיראן לא תחזור לפתח נשק גרעיני. (תמיר מורג)
ההטעיה תמיד עברה דרך תדרוכים לתקשורת, לא דרכו בצורה ישירה.זה רק אני, או שיצטרפו אלי-
המחשבה שמנקרת לי בראש כבר שעתיים+,
על מה ההטעיה הפעם?!
לא לשכוח שכבר פעמיים הוטענו בכוונה תחילה ע"י דונלד הלז...
אני חושב שהוא עצמו דיבר בסוף השבוע שעבר שהוא נותן לאיראן שבועייםההטעיה תמיד עברה דרך תדרוכים לתקשורת, לא דרכו בצורה ישירה.
מה עם השבועיים המובטחים?!ההטעיה תמיד עברה דרך תדרוכים לתקשורת, לא דרכו בצורה ישירה.
הוא הדגיש 'מקסימום' שבועיים (אני זוכר שזה קפץ לי עוד לפני שהוא תקף)אני חושב שהוא עצמו דיבר בסוף השבוע שעבר שהוא נותן לאיראן שבועיים
גם לפני התקיפה הישראלית הוא דיבר על כך שזה לא הולך לקרות בזמן הקרוב
הוא הדגיש 'מקסימום' שבועיים (אני זוכר שזה קפץ לי עוד לפני שהוא תקף)
גם ההודעה המבולבלת עכשיו אמורה לקפוץ לךמה עם השבועיים המובטחים?!
(אמנם גם יומיים זה בתוך שבועיים, אבל...)
מה כ"כ מבולבל? טראמפ, אמיר קטאר, ועוד גורמים אומרים שהושגה הפסקת אש.גם ההודעה המבולבלת עכשיו אמורה לקפוץ לך
הנה הודעה שנכתבה בפורום העדכונים ביום חמישי.בכירים ישראלים מעריכים:
בלי הצטרפותה של ארה״ב -המערכה עם איראן תימשך בין שבועיים לשלושה שבועות.
אם ארה״ב מצטרפת - ניתן להגיע למטרות המלחמה בתוך ימים.
(סולימאן מסוודה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: