בקטיפה?מישהו קורא את העיתון שחיים גרינבוים מפרסם בו סיפור, ויודע להגיד לאיזה פרק הגיע, והאם הוא בשלבי סיום?
יכול לשלוח לי, בשמחה. כמובן רק עלילות שמקומן בהול חרדי.יש למישהו המלצות ליועץ מיקצועי שיעשה לי ייעוץ לפני כתיבה, וכן אשמח לדעת גם מחירים.
נ.ב. אשמח אם מישהו מהקהילה אפי' בלי כ"כ מקצועיות יתנדב רק לקרוא את העלילה וחוות עליה את הדעת.
יש לי את המייל שלה (החדש). אעביר לו.בנוסף, אני ממש ממליצה על העורכת שעבדתי איתה - היא הייתה מעולה. בתיה צלר.
השאלה היא איך תוכל ליצור קשר איתה - אי אפשר הרי לפרסם כאן.
אם זה ספר מתח, אז גם לי אין שום בעיה לקרוא, להאיר, ולהעיר. על דמויות, זירות, סגנון כתיבה, סגנון עלילה, ותחושה כללית.יש למישהו המלצות ליועץ מיקצועי שיעשה לי ייעוץ לפני כתיבה, וכן אשמח לדעת גם מחירים.
נ.ב. אשמח אם מישהו מהקהילה אפי' בלי כ"כ מקצועיות יתנדב רק לקרוא את העלילה וחוות עליה את הדעת.
איזה ספר?אני אישית כתבתי את הספר הראשון שלי שלוש פעמים. ולדעתי הפעם השלישית הכי מוצלחת.
הוא עוד בעריכהאיזה ספר?
אשמח מאוד.אם בא לך הערות לעומק בלי טיוח - על דמויות, עלילה, מסר וכדו' - אשמח להציע את עזרתי, זאת לא פעם ראשונה שאני עוברת על סיפורים של אחרים.
כמובן בהול חרדי, אשמח מאוד גם כן.יכול לשלוח לי, בשמחה. כמובן רק עלילות שמקומן בהול חרדי.
זה בהחלט ספר מתח, איך אפשר ליצור איתך קשר ?אם זה ספר מתח, אז גם לי אין שום בעיה לקרוא, להאיר, ולהעיר. על דמויות, זירות, סגנון כתיבה, סגנון עלילה, ותחושה כללית.
שאלה טובה!אשמח מאוד.
נ.ב. מתי הספר שלך יוצא ? נראה מעולה !!!
זה בהחלט ספר מתח, איך אפשר ליצור איתך קשר ?
תודה!אשמח מאוד.
נ.ב. מתי הספר שלך יוצא ? נראה מעולה !!!
גם אני ממליץ הוא ספר מעולה. מלמד איך לכתוב נכון, להבין על מה כותבים, איך כותבים, ועוד...תודה!
ממש אוטוטו. הוא עכשיו בהגהה אחרונה, ומיד לדפוס!
אגב, המלצה חמה שלי לקרוא את הספר תכתבו מאת מוישה גוטמן ולירון פיין. עם דגש על הפרק על הדמויות. גם לסופר שכותב שנים, אפשר ללמוד המון מהספר הזה [אני הספקתי לעבוד לעומק רק עם הפרק הזה, לכן אני ממליצה עליו במיוחד]. העומק שמגיעים אליו והאיכות שהספר הזה מלמד לא משתווה להרבה קורסים פנים מול פנים.
מחכה לקרוא את הספר שלך.
תודה! יכול לשלוח לי, המייל כתוב בדף הקרדיטים. צריכים לברר את זה יום אחד, איך לעוסקים בכתיבה אין זמן לקרוא...כמובן בהול חרדי, אשמח מאוד גם כן.
נ.ב. קניתי את הספר שלך , והתחלתי אותו, מדהים !!!!!1 אין מילה אחרת, אני פשוט מצטער על זה שאין לי מספיק זמן לקרוא.
מצטרפת להמלצות! אני באמצע הספר והוא ממש מעולה!גם אני ממליץ הוא ספר מעולה. מלמד איך לכתוב נכון, להבין על מה כותבים, איך כותבים, ועוד...
אולדנמאר בהחלט נראה מדהים! אחד הספרים שיותר עניינו אותי בעונת הספרים הנוכחית, בהצלחה רבה!תודה!
ממש אוטוטו. הוא עכשיו בהגהה אחרונה, ומיד לדפוס!
כנ"ל, בשמחה, מוזמן ליצור קשריש למישהו המלצות ליועץ מיקצועי שיעשה לי ייעוץ לפני כתיבה, וכן אשמח לדעת גם מחירים.
לחלוטין! ספר מצוין ממשהמלצה חמה שלי לקרוא את הספר תכתבו מאת מוישה גוטמן ולירון פיין. עם דגש על הפרק על הדמויות. גם לסופר שכותב שנים, אפשר ללמוד המון מהספר הזה [אני הספקתי לעבוד לעומק רק עם הפרק הזה, לכן אני ממליצה עליו במיוחד]. העומק שמגיעים אליו והאיכות שהספר הזה מלמד לא משתווה להרבה קורסים פנים מול פנים.
מחכה לקרוא את הספר שלך.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים