בטחוני נספח • העזרה בדרך

בפיקוד העורף כתוב אחרת
נספח א' – הנחיות התגוננות לאזרחמדיניות ההתגוננות מיום שני, 16 במרץ ,2026 בשעה 20:00 ועד ליום רביעי, 18 במרץ ,2026 בשעה .20:00*קו העימות, *גולן צפון, *גולן דרום : בכפוף להנחיות פיקוד הצפון*שומרון : בכפוף להנחיות פיקוד המרכז.*עוטף עזה : בכפוף להנחיות פיקוד הדרום.אזורי הנחיות פעילות מצומצמת*קו העימות, *גולןצפון, *גולן דרום,גליל עליון, מרכזהגליל, גליל תחתון,העמקים, המפרץ,הכרמל, מנשה, ואדיערה, שרון, דן, ירקון,השפלה, ירושלים,שפלת יהודה, לכיש,מרכז הנגב, אילתהתקהלויות ושירותים -ניתן לקיים התקהלות של עד 50 אנשים ובתנאי שניתן להגיעלמרחב מוגן תקני בזמן ההתגוננות.*החופים סגורים לציבור פעילויות חינוכיות -אין לקיים פעילויות חינוכיות. מקומות עבודה -ניתן לקיים פעילות במקום שאפשר להגיע ממנו למרחב מוגןתקני בזמן ההתגוננות.משק חיוני -ניתן לקיים פעילות במקום שאפשר להגיע ממנו למרחב מוגןתקני.)בהתאמה ל הגבלות במדרג פעילות הכרחית כמפורט בנספח ב'(
פעילויות חינוכיות פורמלית - הנחיות להפעלת מוסד המקיים לימודים, כולל מעונות יום, גני ילדים,משפחתונים )עד גיל 6(, בתי ספר, צהרונים, חינוך מיוחד, פעילות ספורט תחרותית במסגרת התאחדויות ואיגודי הספורט – לילדים ונוער עד גיל .18 פעילות חינוכית - השכלה גבוהה ו הכשרהמקצועית.
צפה בקובץ המצורף 2205399
אכן בסוף מצאתי בסוף המסמך.עמ' 17 (ביקשתי למחוק את ההודעה, אך ההנהלה כנראה עוד לא ראתה את זה. )
באתר שלי כתוב אחרת

צפה בקובץ המצורף 2205446

אגב, הטקסט שהבאת הוא כנראה מתוך נייר עמדה של פיקוד העורף.
בתוכן עניינים שם כתוב שיש נספח 6 שמדבר על החרגות, אבל נכון לרגע זה - נספח 6 לא מופיע משום מה.

קבצים מצורפים

• מדיניות-התגוננות-160326-1.pdf
    KB 417.2 · צפיות: 40
מדובר בציטוט ממש לא מדויק בלשון המעטה

עמית סגל אמר שמה שטראמפ מנסה לעשות עכשיו זה מלכודת אסטרטגית שעשרות שנים הם מאימים עם הנשק הזה של מיצרי הורמוז ועכשיו הם משתמשים בו כך שלא נשאר להם עוד נשק בשרוול
ואם ימצא פתרון בן אם בכוח הזרוע בן אם באמצעות משהו עוקף
אחד מאיומים הגדולים שלהם התאדו ולא נותר להם גם את הנשק הזה
זה ציטוט מדויק ממה שהוא כתב, [זה ציטוט ממנו, ולא ציטוט ממישהו שכתב בשמו]
אולי במקום אחר הוא החליט לפרט.

עיתונאי: האם דיברת עם המנהיגים בישראל על הכוונה להרחיב את המהלך הקרקעי בלבנון? האם ארה”ב תומכת בפלישה פוטנציאלית של ישראל ללבנון.
טראמפ: כן. דיברתי. חזבאללה הוא בעיה. בעיה ארוכת שנים….. זה באזור מסוים…
במילים שלי:
לא קשור לאינטרס של ארה"ב - לא מעניין

הסרטון הויראלי של נתניהו מאתמול: אורן בר, הבעלים של "קפה סטף" סיפר בריאיון לשרון גל בערוץ 15 על הביקור של נתניהו: "זו הייתה לגמרי הפתעה. אני בכלל נמצא במילואים ופתאום מסמסים לי: אתה לא מבין מי הגיע לכאן. כרגע בעקבות הסרטון אנחנו חשופים ברשת לגל תגובות וביקורות שליליות. כתבו שיש לנו חולדות במקום... אבל בסדר, לא מתרגשים. נפנה לגופים השונים וננסה לטפל בזה".
שים לב - המקום מחללי שבת בפרהסיה

אכן בסוף מצאתי בסוף המסמך.עמ' 17 (ביקשתי למחוק את ההודעה, אך ההנהלה כנראה עוד לא ראתה את זה. )
שפלת יהודה (למעט בית שמש).
מה יש בבית שמש שהיא יותר חמורה משאר איזור שפילת יהודה ירושלים ולכיש הסמוכות לה?

מה יש בבית שמש שהיא יותר חמורה משאר איזור שפילת יהודה ירושלים ולכיש הסמוכות לה?
בבית שמש היו הרבה יותר נפילות ופגיעות רסיסים משאר חלקי הארץ
ולא סתם הם מכוונים לשם...

בבית שמש היו הרבה יותר נפילות ופגיעות רסיסים משאר חלקי הארץ
ולא סתם הם מכוונים לשם...
ובמקום שאמרו לקצר אין רשאין להאריך ואכמ"ל
ואם מישהו רוצה שמישהו יכתוב דברים שימחק אחרי זה שימשיך לטרטר

שלחו ידיעה כזו עם קטע וידאו של כוחות הצלה רבים בנתב"ג מה היה עם זה? אני לא יודע.
אולי צריך למחוק את הידיעה שם!?
עריכה;
ב"ה נחת בשלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה