מידע שימושי נס בחדר הילדים- זהירות מנגרים נוכלים. (ממה ששמעתי, בינתיים זה קרה עם נגרים ערבים)

• הוסף לסימניות
הכל החל בערב תמים, הילדים במיטות ואנחנו בסלון, לפתע נשמע רעש אדיר מחדר הילדים.
בבהלה אנחנו רצים לשם, ורואים שדלת ארון- כבדה- דלת שהיא מהתקרה עד כמעט הרצפה (להוציא מגירת נעליים שמתחתיה)
נעקרה ממקומה ונפלה על- מיטות הילדים שסמוכים לארון!! הילדים כאמור- שוכבים במיטות!

ריחם עלינו ה' הדלת הכבדה, (ניסינו להרים אותה, זה כבד נורא!!) פגעה במיטה, שתישאר עם צלקות לנצח, פגעה רציני בשידת ההחתלה, אך באופן מופלא ובהשגחה עליונה, התנוחה בה היא נפלה גרמה לכך- שהילדים אפילו לא קיבלו מכה יבשה, היא לא פגעה בהם כלל.

למפרע-
מתברר שהנגר הערבי, שם לנו צירי בלום מזוייפים, כן כתוב על זה בלום, אבל מבדיקה מהירה מבינים בנגרות רואים שאין בין זה לבין בלום כל קשר!
הסיפור שלנו נגמר בנס, וכרגע כל הצירים מוחלפים, לא רוצה לחשוב איך זה יכול היה להיגמר!!!

לדוגמה הנגר הזה עשה עבודות ריהוט של כמה וכמה מעונות ילדים!!!! שה' ישמור.

וכן- בתחילה היינו ממש מרוצים, היה נראה שהנגר עשה עבודה נורא יפה!! ומושקעת ואיכותית..

אנשים היזהרו!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נגר ערבי, מה ציפיתם???
בכלל יש עוד סיבות לא להעסיק אותם כמו שכתבו הגר"ש ואזנר והגר"נ קרליץ
1607428388458.png

• הוסף לסימניות
4.
במטבח יש לי דלת בגודל דומה, עם 4 ציר בלום. עומד יציב 11 שנה בנתיים

• הוסף לסימניות
אין ביטוח לאף אחד.
לנו קרה דבר כזה בדיוק שדלת נפלה,
דווקא כן על ילד (!)
חנות יהודית,
מפעל יהודי......
ועדיין....
גם לנו נפלה דלת מחנות יהודית.
ודוקא המטבח שלי מנגר ערבי שלקח הרבה יותר זול מנגרים יהודיים. נתן פרזול של גראס ובלורן
ובנתיים עברו כבר 7-8 שנים וכל הצירים תקינים לחלוטין, כך שזה מקורי.
עריכה: יש דברים אחרים שלא הייתי מרוצה ממנו, היה כמה פינשים שהוא לא סיים
אבל ביחס למחיר יצא לי משתלם

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מזכיר לי סיפור עצוב
ששילמתי לצבע שיצבע לי את כל הבית בצבע משי, והוא לא שם צבע מקשר
הילדים מסתובבים כל היום ופשוט מקלפים את הקירות
למי שמכיר זה פשוט יורד כמו שטיח בשלמות
נורא כיף... לילדים כמובן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה