כללי נעילת הודעות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלל נאה;691437:
אתה חושב שאני יושב כל היום על פרוג???
הכוונה דחוף הייתה שאני חייב את זה, והאפשרות ניתנה לי להיות על הרשת רק יומיים אח"כ.
והכי מרגיז שכמה פעמים כבר כתבתי כך ולא מחקו לי, פתאום מוחקים כשזה דחוף.
אכן, הבעיה מתחילה בזה שלא מחקו לך ישר, רק נתנו לך ארכה בגלל שהבינו שמשתמש חדש לא יודע את כל הכללים.
בכו"א, ואנשים לא אוהבים לעזור כשיש כותרת דחוףףףףףף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;691527:
אכן, הבעיה מתחילה בזה שלא מחקו לך ישר, רק נתנו לך ארכה בגלל שהבינו שמשתמש חדש לא יודע את כל הכללים.
בכו"א, ואנשים לא אוהבים לעזור כשיש כותרת דחוףףףףףף.

ואולי שכל משתמש שננעלת לו הודעה
יקבל הודעה אישית בסגנון:
"הודעתך ננעלה משום שהיא לא עמדה בקריטריונים.."

• הוסף לסימניות
באג, מצטרפת לבקשתך,
לפחות שנדע....

• הוסף לסימניות
אוקי ומי מממן משכורת לסדר באתר או כל מנהל אחר על זה?
באמת חשבתם שזה העיסוק היחדי שלהם כל היום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;691593:
נכון, צודק,
אבל זה יכול להיות שליחה אוטומטית לפותח האשכול ברגע שנסגר אשכול, תוכן ההודעה יהיה הסיבה לסגירת האתר שנכתב בהודעה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלל נאה;690322:
אוקיי לדעתי יש גבול אפשר להוסיף הערה אבל למה לנעול

לפני שבועיים פתחתי אשכול וסמכתי שאקבל תשובה בתוך יומיים. לאחר יומיים הייתי צריך דחוף את התשובות ואופפפפ... נדפקתי.

האשכול נסגר עקב כותרת שאינה... אווןוףףףף יש גבול למה צריך ללמד אנשים בדיוק בזמן הלא נכון.

אתה צודק, יש גבול לאיך שאנשים מרשים לעצמם להתבטא כלפי מי שלא חייבים להם שום דבר.
יש כללי כתיבה.
לפני שאתה פותח הודעה ראשונה בפרוג אתה אמור לקרוא אותם וללכת על פיהם.
אם לא עשית זאת אתה לא יכול לבוא בטענות על כך ש"החליטו ללמד אותי בדיוק כשאין לי זמן לזה".
יש גבול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;691593:
סתרת את עצמך קצת. לא?
אם הם מקבלים משכורת - הוי אומר שאכן זוהי עבודתם. לא? :rolleyes:
ואם זה אינם עיסוקם - אז למה שיקבלו משכורת, האוכלי חינם האלו??? :confused:;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י באג;691545:
ואולי שכל משתמש שננעלת לו הודעה
יקבל הודעה אישית בסגנון:
"הודעתך ננעלה משום שהיא לא עמדה בקריטריונים.."
אכן, המנהלים משתדלים לעשות זאת.
אבל כמו שEden כתב, אל תבוא בטענות במידה ולא קראת את התקנון ומחקו לך ללא הודעה.
(בכל מקרה פותח האשכול היה רואה את זה אחרי יומיים, כי הוא לא יושב כל היום בפרוג...:))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה