נעילת תיקיה בסיסמה

• הוסף לסימניות
יש לי תיקיית דרופבוקס על המחשב,
אני רוצה לנעול אותה עם סיסמה כדי שאחרים לא יוכלו לגשת אליה,
יש אופציה כזאת?

• הוסף לסימניות
תודה,
תוכל להסביר מה הכוונה שהתוכנה לא תצליח?
אם יש שם קבצי גרפיקה של תוכנות אדובי, זה הופך את זה למסובך?

• הוסף לסימניות
כוונתי הייתה שאם התוכנה עובדת עם קובץ מסויים
אתן דוגמא פשוטה
אם שמרת קובץ וורד בתוך תיקייה
ותנעלי את התיקייה או הקובץ
וכעת תכנסי לרשימת המסמכים האחרונים בוורד ותלחצי על המסמך הוא לא יפתח כל עוד זה נעול, כי התוכנה "אומרת" לתוכנה לקחת את הקובץ מתיקייה במקום מסויים והתיקייה לא שם
במקרה הזה זה טוב, יכולים להיות בעיות מתי שזה תיקייה שנצרכת להפעלה תקינה של התוכנה

• הוסף לסימניות
אם יש קבצים של אינדיזיין עם לינקים, אצטרך לקשר כל פעם מחדש?

• הוסף לסימניות
כוונתי הייתה שאם התוכנה עובדת עם קובץ מסויים
אתן דוגמא פשוטה
אם שמרת קובץ וורד בתוך תיקייה
ותנעלי את התיקייה או הקובץ
וכעת תכנסי לרשימת המסמכים האחרונים בוורד ותלחצי על המסמך הוא לא יפתח כל עוד זה נעול, כי התוכנה "אומרת" לתוכנה לקחת את הקובץ מתיקייה במקום מסויים והתיקייה לא שם
במקרה הזה זה טוב, יכולים להיות בעיות מתי שזה תיקייה שנצרכת להפעלה תקינה של התוכנה
קובץ שמשותף בדורופבוקס גם יתקל בבעיות מעין אלה?

• הוסף לסימניות
לא מכיר את הדבר הזה, אבל כבר כתבתי שבתוכנה הזאת הקובץ כשהוא נעול עובר מקום, תנסה לבד לבדוק.
הבנתי,
ואתה יודע לומר מה נתיב?
או שאני חייב להוריד ואז לבדוק מה הנתיב?
כמו"כ כשהקובץ נעול אפשר לעבוד עליו? (על בסיס השיתוף של הדרופבוקס)

• הוסף לסימניות
הבנתי,
ואתה יודע לומר מה נתיב?
או שאני חייב להוריד ואז לבדוק מה הנתיב?
כמו"כ כשהקובץ נעול אפשר לעבוד עליו? (על בסיס השיתוף של הדרופבוקס)
כפי שאמרתי אני לא יודע איך זה עובד
אבל אי אפשר לעבוד על קובץ נעול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה