נעילת תיקיה

• הוסף לסימניות
יש לכם תוכנה מעולה וחינמית לנעילת תיקיות או דיסק נשלף?

• הוסף לסימניות
Locker, ונועל התיקיות - sfolder

אני משתמשת בזה [קרדיט לניק Yisrael, מסתבר שיש דברים יותר מתוחכמים:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=125525&highlight=locker
התוכנה בתגובה 5, ודיונים והסברים אודותיה בתגובות: 8-5.
ויש גם את נועל התיקיות ממערכת ההורדות של פורום נתיב:
http://forum.enativ.com/filebase.php?c=8&f=506&page=1 שהעלה הניק cheem2
משום מה איני מצליחה להיכנס לפורום נתיב, אני מצרפת בפורמט זיפ.
לאחר החילוץ בוחרים סיסמה ובוחרים אלו תיקיות להצפין.
יש לקחת בחשבון שבתוכנת טוטל קומנדר כל המוצפן בנועל התיקיות גלוי וידוע לעין כל...
לעומת זאת ההצפנה של לוקר הנזכר לעיל עמידה גם בטוטל קומנדר.
בהצלחה, פסח כשר ושמח.
אשמח לדעת אם הועלתי לך.

קבצים מצורפים

• sfolder.zip
    KB 29.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
בתוכנה שצירפת נעלתי תיקיה אך אפשר להיכנס אליה בלי בעיות. מה זה?
וה-loker נראה לי קצת מידי פעולות מורכבות, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;971253:
בתוכנה שצירפת נעלתי תיקיה אך אפשר להיכנס אליה בלי בעיות. מה זה?
וה-loker נראה לי קצת מידי פעולות מורכבות, לא?
אני אישית מעדיפה את הlocker, בכלל לא מורכב, עייני שוב בקישור שצירפתי לך http://www.prog.co.il/showthread.php?t=125525&highlight=locker תגובות 8-5, אם לא ברור לך עדיין צייני איזה שלב לא ברור ואשתדל להעלות צילום/צילומי מסך.

• הוסף לסימניות
ישנה אפשרות פשוטה דרך הוינרר
לי יש עברית, אז כך:
לחצן ימיני על הקובץ
הוסף לארכיון
מתקדם
קבע סיסמא

בהצלחה!!!!!

• הוסף לסימניות
לא מבין למה מתעקשים להשתמש בכלים צד ג, אפשר פשוט תחת תיקיית אבטחה לשנות את ההרשאות של המשתמשים האחרים .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה