נעילת תיקיות

• הוסף לסימניות
מי יודע איך אני נועלת תיקיות עם חומר במחשב, שאני לא רוצה שיכנסו לזה?

• הוסף לסימניות
די דחוף לי, אשמח אם מישהו יוכל להסביר ליץ

תודה!!

• הוסף לסימניות
יש תוכנות שמתלבשות על מערכת ההפעלה, ונועלות תיקיות באמצעות קוד.
לא כל כך מומלץ.

אם את שומרת חומר על כונן C, ומשתמשים אחרים נכנסים תחת שם משתמש אחר, הם לא יוכלו לראות את הקבצים שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;837213:
יש תוכנות שמתלבשות על מערכת ההפעלה, ונועלות תיקיות באמצעות קוד.
לא כל כך מומלץ.

אם את שומרת חומר על כונן C, ומשתמשים אחרים נכנסים תחת שם משתמש אחר, הם לא יוכלו לראות את הקבצים שלך.

אפשר יותר פרוט בבקשה?

• הוסף לסימניות
פירוט למה?

תוכנות - יש כמה, ניתן למצאם בגמ"ח התוכנות החפשיות (מתפרסם ביתד מידי פעם, במדור מחשבים).
לא מומלץ, כי קשה מאד עד בלתי אפשרי להשתחרר מהם. התיקיה או הקובץ נשארים נעולים ומוצפנים, וניתן להיכנס רק דרך התוכנה, ואם מנסים להסיר את התוכנה, הלך החומר.

לגבי חשבונות משתמשים, נראה לי שכבר יש כמה אשכולות בנושא. תריצי חיפוש בפרוג.

• הוסף לסימניות
יש לי את ההתקנה של התוכנה
תשלחי לי מייל ואני ישלח לך
זה לא מעלה לי קבצים מצורפים,

• הוסף לסימניות
עדיף כמו ששמואל המליץ, לא לעשות סיסמה לקבצים (מה עושים אם שוכחים את הסיסמה כמו שקרה לי???) הכי קל לפתוח משתמש שהוא רק שלך + סיסמה, ואחר כך אפשר להגדיר לשלמשתמשים האחרים לא יהיה גישה לתקיות מסוימות.
אני עשיתי את זה בעבר, אבל זה לא היה משהו שידעתי בהתחלה מה אני עושה, פשוט שיחקתי עד שיצא לי משהו, ולכן קשה לי לכוון אותך במדיוק, אני מאמינה שיש כאן כאילו שיודעים יותר טוב ממני איך עושים את זה, אבל אם בכל אופן לא תסתדי אשמח לשבת קצת על המחשב ולנסות להיזכר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה