כללי נעילת PDF, כיצד?

• הוסף לסימניות
אם את מתכוונת לסיסמה - לא יודע איך לנעול, אני יודע איך לפתוח. נראה לי שיותר קל לפתוח מלנעול.

• הוסף לסימניות
אני מתכוונת כשאני שולחת קובץ זה יש לי אפשרות לנעול אותה כדי שלא תהיה עריכה אצל משהו אחר ואין לי מושג איך עושים זאת... אז אם משהו יודע אשמח לקרוא זאת.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לבטל אפשרות עריכה זה לא ממש עוזר.
אני לפעמים נותנת קוד לעריכה (אחת האפשרוית בפנים) לא שזה עוזר אלא מרתיע...ולפעמים פשוט משטחת לג'ייפג גדול וממנו מיצאת פידיאף.
מה לעשות בדור הפרוץ שלנו...

• הוסף לסימניות
מעניין אני שמעתי שיש אפשרות לנעול תוכנה זאת ואז אין שום אפשרות לערוך אותה.... טוב אנסה לברר זאת תודה בכל אופן.

• הוסף לסימניות
בהגדרת הפידאף בשני מלמטה

בכרטיסיה.
מסמנים תחץ למטה וחוסמים את מה שרוצים
החלון הראשון חוסם את איכות ההדפסה
והשני חוסם כל מיני אפשרויות עריכה
נ.ב. יש אפשרות לקנות באדובי חסימה בטוחה יותר
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בחלונית המוקפת הראשונה - נעילה מפני פתיחה.
בשניה - מפני עריכה.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה