נעים לכם לגעת כל הזמן בפרווה של העכבר???

• הוסף לסימניות
מאז שהתקנתי את ווינדוס החדש אין לי אפשרות לשלוט על הלוח מגע של המחשב הנייד (העכבר המובנה), אני מקליד ומזיז את הסמן עם כפות הידיים --- כמה מרגיז שאין אפילו אפשרות לשלוט על זה דרך לוח הבקרה, ההגדרות שלו נעלמו וצללו לתהום הנשיה- - -

יש לי במחשב אפילו לחצן מיוחד בשביל זה (על הלחצן F3 יש אייקון כחול של לוח מגע - בעבר הייתי יכול לבטל את הלוח או להדליקו על ידי לחיצה על הלחצן ביחד עם Fn הכחול למטה) גם הוא לא עובד.... מה אני עושה??? עיזרו לי בבקשה...

קבצים מצורפים

• פרטי המחשב.PNG
    פרטי המחשב.PNG
    KB 18 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
להסיר דרייבר עכבר קודם
להוריד דרייבר מחדש של העכבר

איזה דגם מחשב?

נמצא במידע מערכת

• הוסף לסימניות
כן,
בעיה של דרייבר
תוריד מחדש את הדרייבר של העכבר

• הוסף לסימניות
תודה רבה למשיבים, איך אני מוריד דרייבר?

התמונה המצורפת מספיקה כדי לדעת את הדגם?

קבצים מצורפים

• דגם.PNG
    KB 32.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אפשר את הservice tag

רשום מתחת למחשב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2470626:
אפשר את הservice tag

רשום מתחת למחשב

: (service tag (s\n

TG J62 X 1

מקווה שכתבתי טוב... תודה רבה!

• הוסף לסימניות
טעות מה יש ישר אחרי הנקודותיים להקפיד שלא לשים רווחים ותוים מיותרים

http://www.dell.com/support/home/il/he/ilbsdt1/Products?~ck=mn

לנסות לשים את המספר בשורה הקטנה וללחוץ על הכפתור הכחול אם זה עבד לכם תנו את המספר

• הוסף לסימניות
ניסיתי, וזה מה שזה הביא לי, האם לזה התכוונתם שורה קטנה וכפתור כחול?

קבצים מצורפים

• לזה הכוונה.PNG
    KB 38.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• delllaptopbottom.jpg
    KB 43.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
זה מספיק או שצריך גם את ההמשך?

קבצים מצורפים

• IMG_5725.JPG
    3.3 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תבורך משמים בכל הברכות, חילצת אותי!

• הוסף לסימניות
חוץ מכל הנ''ל
איך הביצועים של המחשב?
במה אתה מצליח להשתמש בו טוב פחות או יותר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה