דרוש מידע נעליים אורטופדיות נוחות

• הוסף לסימניות
עד היום קניתי נעליים של "וולדלאופר"
רציתי לרכוש שוב נעל, אבל ממש הרגשתי הבדל,
הנוחות - כבר לא מה שהיה,
לא יודעת אם הרגל שלי השתנתה או שהחברה שינתה משהו,
בכל אופן, לי זה כבר לא נוח.

לפני שאני מתחילה למדוד נעליים מחברות שונות,
יש פה כאלו שתוכלנה להמליץ לי על חברות איכותיות?

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
גם לי וולד לאופר ממש לא נוח.
יש את חברת ריקר rieker
שאני תמיד חוזרת אליהן.
עולות בסביבות 450 שח ומחזיקות המון זמן.
יש עוד חברה נוחה עוד יותר אבל קשה להשיג את הנעליים שלהם אטרקס - aetrex
יש להם כמה חנויות בארץ, שווה לברר.

• הוסף לסימניות
מישהי המליצה לי באישי על "סקוני"

אני לא מכירה,
מישהי מכירה? ממליצה?

• הוסף לסימניות
היי,
לא כדאי לרוץ על סאקוני (תרתי משמע) מנסיון!
לא כל הדגמים שלהם מוצלחים. יש דגמים יקרים וממש לא נוחים. כדאי לברר על דגם ספציפי שמוכרים גם בחנויות אורטופדיה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש פה כאלו שתוכלנה להמליץ לי על חברות איכותיות?
נעליים.jpg
איזה מידה את?
מעניין אותך כזאת נעל?

• הוסף לסימניות
מישהי המליצה לי באישי על "סקוני"

אני לא מכירה,
מישהי מכירה? ממליצה?
סאקוני הן נעלי ספורט,הליכה או ריצה.
הם לא תחליף לנעל מוקסין של וואלד לאופר.

אגב,גם אני קונה מס' שנים וולדלאופר ובאמת האחרונות כבר לא נוחות כבעבר.

אני עברתי לסאקוני (הליכה)בגלל דורבן אך בינתים הכאב קים כך שההנאה שלי מהנעל עדין לא באה לידי ביטוי.

• הוסף לסימניות
כדאי לך לבדוק בחנות אוזנפלקס ברחוב ירושלים 14.

יש שם נעלי נוחות מחברה ברזילאית. יפות וגם נוחות מאוד.

• הוסף לסימניות
אני בדרך כלל קונה בבי- יוניק, יש להם נעליים סופר נוחות, גם העקב שלהם מאוד נוח, אני כל היום על הרגליים ולא זוכרת שאני על עקב...את יכולה גם לקנות דרך האתר וזה ממש פשוט וקל, גם מאוד נוח כי מאפשרים החזרה או החלפה עם שליחה....יש להם גם אחלה מחירים העונה אני קניתי לא מזמן זוג מהמם ב180...
https://www.b-unique.co.il/?s=מיסיסיפי&post_type=product

• הוסף לסימניות
איך עדיין לא הזכירו את קלארקס? משום מה פחות מוכרות בארץ אבל מדהימות. עדיף הקו של הunstructured ושווה כל שקל מה600-700 שהן עולות כאן, אם כי כמובן שיותר משתלם להזמין מחו"ל.

• הוסף לסימניות
איך עדיין לא הזכירו את קלארקס? משום מה פחות מוכרות בארץ אבל מדהימות. עדיף הקו של הunstructured ושווה כל שקל מה600-700 שהן עולות כאן, אם כי כמובן שיותר משתלם להזמין מחו"ל.

איפה ניתן לרכש אותן כאן בארץ?

• הוסף לסימניות
https://www.d.co.il/h-c34770-e0-p0-l0-t70045078.na1

היה גם בממילא. אבל באמת כדאי לחפש באמזון או איביי ולבצע משלוח (אולי עם חבילס) אני מצאתי בעודפים באיזה אתר ועם המשלוח לארץ - לא זוכרת מי היתה חברת השילוח, יצא עדיין חצי ממה שבארץ - זה היה דגם שכבר הכרתי ואהבתי.

• הוסף לסימניות
מה אתן ממליצות בקשר לנעלי בית נוחות שאפשר לעמוד עליהן ולא להרגיש אחכ ג-מ-ו-ר-ה,

עד היום נעלתי נעלי בית של קרוקס אבל גם הם הנוחות שלהם ירדה וזה לא מחזיק אותי,

• הוסף לסימניות
נעלי נמרוד היו מיבאים את קלרקס הם סגרו את הרשת בקורונה,הם באמת נוחות
וריקר אליפות של נעלים שווה כל שקל,בעבר היה בנעלי גיל בבני ברק שווה לבדוק אם הם מחזיקים עדין ריקר,יש גם באתר של נקסט במחירים זולים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה