כללי נעליים אלגנטיות ותיקים אלגנטיים...

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זקוקה לתמונות של נעלי נשים אלגנטיות על עקב ובלי,
תיקים אלגנטיים ותכשיטים.

תודה לכל המנסים לעזור.

• הוסף לסימניות
לא איכות משו משו...אבל מקווה שיועיל :)

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    2.3 MB · צפיות: 8
  • 4.jpg
    2.1 MB · צפיות: 10
  • 7.jpg
    2.3 MB · צפיות: 0
  • 6.jpg
    2.9 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אם התמונה לא צריכה להיות ממש גדולה אפשר להכנס לקטלוגים כמו למשל קליגולה ולעשות צילום מסך על אפשרות התצוגה הכי גדולה.

• הוסף לסימניות
התמונות צריכות להיות איכותיות.

• הוסף לסימניות
עדיין זקוקה לתמונות,
כל המסייע תבוא ברכה על ראשו.

• הוסף לסימניות
יש לי תמונותף אבל תצטרל לציין שם מותג וצלם
רוצה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י again;487604:
יש לי תמונותף אבל תצטרל לציין שם מותג וצלם
רוצה?

בהחלט,

• הוסף לסימניות
תיק ונעל

טוב אני לא ממש מצליחה להעלות לכאן, אולי כי זה כבד
כתבי לי את המייל שלך ואשלח

קבצים מצורפים

• ALDO - 355 שח צלם טל טרי.jpg
    KB 987.6 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
לטובת הכלל נשמח: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מעדיפה שלא להפוך את זה לציבורי.
עמכם הסליחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה