נעליים ב-next יש לכם נסיון?

• הוסף לסימניות
שלום
אשמח אם מישהו ידע לעזור לי
איך האיכות של הנעליים שלהם?
אני רוצה לקנות סניקרס. הן לא יקרות, זה יוצא 80 שח. השאלה אם זה שוה את המחיר או שתוך שבועיים הנעל תיקרע?
והאם המידות אמינות? אם אני יודעת שהבן שלי 23, אני יכולה לקנות לו באתר מידה 23?
תודה רבה מאד!

• הוסף לסימניות
אוי .העלית את חמתי פעם נוספת.
נעליים שנקנו ב120 ש"ח נקרעו והתקלפו אחרי שבועיים.

דווקא בהנעלה ניסיוני רע איתם .השאר מקסים

• הוסף לסימניות
הנעליים הרגילות משם ממש ממש שמאטעס,
קניתי ארבע זוגות נעליים לבנות בחתונה שהיתה בדיוק לפני חודש, והנעליים נראות נורא,
וקניתי עוד נעל ליום יום לבת שלי אחרי שבועיים, הם כבר נפתחו בצדדים, ומקדימה. הנעל נראית נורא........
הבנות שלי יכולות ללכת עונה שלימה עם נעל והם יראועדיין במצב טוב, אבל כנראה שהנעליים שם מאנגליה מאד עדינות ומתאימות לרגליים של נסיכות.
לבן שלי בן 4 הזמנתי סניקרס שהחזיקו מפסח עד ממש עכשיו, הוא יכול להמשיך ללכת איתם אבל הם כבר בלויות מאד,

מידה 23 זה מידה 6 בהתאמה, אורך הסוליה מבחוץ מהקצה עד לקצה הבולט של האצבע זה כמעט 16 ס"מ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה