נכתב ע"י tamar;1003117:NEXT
מידה 6UK
קטנות עלינו לצערי
70 ש"ח (המחיר שבאתר)
(הייתי שולחת להם חזרה אבל הבת שלי תלשה את הטיקט שהיה מחובר לנעל
נראה לכם שהם יקבלו את זה גם ככה?)
נכתב ע"י בית;1003133:מאיזה חנות הנעלים? ואיפה החנות הזו בכלל...
הנעלים היו בשימוש?
זכור לי שהיו מידות יותר קטנות ממה שהזמנתינכתב ע"י לללי;1003134:יש אותן במידה 20?
נכתב ע"י גרפיקהil;1003152:סליחה שהשאלה לא מן המנין אבל, מעניין אותי כמה זמן חיכית למשלוח? שאר הדברים שהזמנת כן הצליחו?
ובהצלחה עם הנעליים החמודות.
עשיתי את זהנכתב ע"י חויד;1003155:יש להם באתר, סרגל מדידה לנעליים (ולכל הבגדים)
את מדפיסה את הדף, ומודדת לבת שלך את הגודל המדויק, וככה אין טעויות.
בהצלחה
נכתב ע"י tamar;1003166:טי שירט אחת שחורה שקניתי לבן שלי - יש על הצווארון פס כתום. באתר הכתום נראה רגיל אך למעשה הוא זרחני להחריד. לא קריטי אבל הפתיע אותי.
לא הייתי מציינת את זה אבל מה שמעניין ששכנה שלי סיפרה לי שהיא נתקלה באותה בעיה עם תיק שהיא קנתה- גם הכתום שעל התיק זורח מאד.
קחו לתשומת לב כשאתם קונות פריטים עם צבע כתום...
נכתב ע"י save as;1003198:גם אני הזמנתי 2 טישרטים במארז. האחד פסים אפור - שחור עם פס כתום בגימור, והשני פסים לבן כתום - באתר הצבע היה נראה אדום כתמתם, אך במציאות הכתום זורח כמו מרקר!
(אולי נשתמש בטשירש הכתום לחולצת פיג'מה)...
סה"כ המשלוח הגיע תוך פחות משבועיים, הבגדים באיכות מעולה!
בעיני המידות קצת גדולות ומניסיון העבר אני מזמינה מידה אחת פחות.
נכתב ע"י קטיפה;1003252:אני בדרך לעשות חסימה של נתיב - יש אפשרות להכנס ל NEXT כשחסומים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים