בני ברקנכתב ע"י קרמבואית;1003531:כמובן אם זה באמת לא יהיה מידי קטן.
איפה את בארץ?
http://www.nextdirect.com/il/enנכתב ע"י EC;1003617:אפשר קישור בבקשה?
נכתב ע"י tamar;1003166:את זה הזמנתי ביום חמישי 25.4 בחצות לילה
ההודעה מהדואר הגיעה כבר ביום שני השבוע
ז"א פחות משבוע וחצי.
נכתב ע"י סטודנטית;1003733:גם אני הזמנתי זוג נעליים ביום חמישי 25.4 בלילה, אך טרם הגיעו.
הזמנתי קודם טייצים וגופיות לבת שלי, הגיעו מהר מאד ואני מאד מרוצה!
נכתב ע"י tamar;1003622:
נכתב ע"י רותי12;1003783:למה אתם מזמינים משם? כי זה במיוחד זול? איכותי? או שזה יפה?
לא ראיתי דברים מיוחדים. וגם לא מחירים מיוחדים..אשמח לדעת
נכתב ע"י סטודנטית;1003810:כל התשובות נכונות
גם יותר זול, גם יותר איכותי...........
הזמנתי עכשיו לבן שלי 2 חולצות טריקו (פולו) כל אחת 19 ש"ח
בלידר אין חולצה אחת פחות מ-29.9 ש"ח.............![]()
נכתב ע"י סטודנטית;1003810:כל התשובות נכונות
גם יותר זול, גם יותר איכותי...........
הזמנתי עכשיו לבן שלי 2 חולצות טריקו (פולו) כל אחת 19 ש"ח
בלידר אין חולצה אחת פחות מ-29.9 ש"ח.............![]()
נכתב ע"י save as;1003198:גם אני הזמנתי 2 טישרטים במארז. האחד פסים אפור - שחור עם פס כתום בגימור, והשני פסים לבן כתום - באתר הצבע היה נראה אדום כתמתם, אך במציאות הכתום זורח כמו מרקר!
(אולי נשתמש בטשירש הכתום לחולצת פיג'מה)...
סה"כ המשלוח הגיע תוך פחות משבועיים, הבגדים באיכות מעולה!
בעיני המידות קצת גדולות ומניסיון העבר אני מזמינה מידה אחת פחות.
נכתב ע"י רותי12;1004136:ניסית לכבס כמה פעמים וראית שזה נשאר טוב?
ואיך מזמינים כשהכל באנגלית? (כרום לא מתרגם לי את האתר הזה)
נכתב ע"י בראש מילה;1003832:בגלל זה אני אוהבת לקנות בלידר סטים - חולצה + מכנס ב-25 ש"ח
אבל אין חולק על המעלות של next, כמובן![]()
נכתב ע"י סטודנטית;1004279:איזה סטים יש שם ב-25 ש"ח???.
לא נתקלתי!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים