נעליים למכירה

• הוסף לסימניות
נעליים מהממות וחדשות לגמרי
צבע אפור כהה מאוד
הזמנתי לבן שלי לפני שהתחיל ללכת
והרגל השמנמנה שלו פשוט לא נכנסת לנעל):
מתאים רק לילדים עם רגליים צרות
מידה 4 של נקסט
שזה כמו מידה 21 של פפאיה

60 ש"ח בלבד

קבצים מצורפים

• IMG_0003.JPG
    KB 897.2 · צפיות: 15
  • IMG_0002.JPG
    KB 803.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• IMG_0003.png
    KB 354.9 · צפיות: 13
  • IMG_0002.png
    KB 339.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
איפה את נמצאת ?

• הוסף לסימניות
אני יכולה לשלוח לירושלים או לקרית גת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אתגר;1399626:
מתאים רק לילדים עם רגליים צרות

לבן שלי יש רגליים שמנות במיוחד
ויש לו את הנעל הזו (בצבע אחר)
וזה מעולה עליו!
אני לא חושבת שזה בגלל הגיזרה
את כנראה צריכה עוד מידה.

• הוסף לסימניות
זה מספיק בתור "צעד ראשון"?

• הוסף לסימניות
גם לבן שלי יש את הנעליים האלו ואין לא רגליים צרות...

אגב, יש לציין שהנעליים יפיפיות על הרגל ואיכותיות מאוד!
מחזיקות לו כבר שנה שלימה.

• הוסף לסימניות
איפה את באשדוד מחר באה לקחת תנעל הבן שלי חבלן בן שנתים זרק תנעל שלו למטה וזהו אין נעל אם אקטואלי תעני לי באישי.תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה