נעליים מנקסט

• הוסף לסימניות
למישהי יש נסיון עם הנעל הזאת? מוצלחת? נשארת יפה? ניתנת לניקוי? (לכאורה אם זה עור אפשר אפילו עם משחת נעליים, לא?)

http://il.nextdirect.com/iw/x53770s6#781949

ולכל מומחיות נעלי נקסט (פשוט זה פעם ראשונה שאני מנסה)
ילדה שלובשת 24 בדרך כלל, לקנות לה 24?

תודה תודה לכל העונות בסבר פנים יפות!

קבצים מצורפים

• נעליים.PNG
    KB 125.4 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
ממליצה למדוד את הרגל ולבחור מידה לפי טבלת המידות שלהם
(בסרגל השחור למטה יש לינק לטבלת מידות)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להבין איך עובדת טבלת המידות.
הרגל של הבת שלי מגיעה עד ה-8 השחור, מה זה אומר? הרי יש בטבלה 2 "8" שחורים, אחד של US ואחד של UK, אז היא 24 או 25?

אשמח להסבר!
מקוה שלא יצאתי מטומטמת...

ואם בכל זאת יש מישהי שהתנסתה ספציפית עם הנעליים האלו, אשמח לשמוע!

• הוסף לסימניות
ב'דף' של הנעל הרצויה, את רואה אם זה מידות US (ארה"ב) או UK (בריטניה), ולפי זה את יודעת על איזה יחידת מידה להסתכל

אגב, הבנתי שבאתר הישראלי כתובות גם מידות ארופאיות, שאנחנו הישראלים רגילים אליהן

• הוסף לסימניות
תודה!

אז זה סותר...
כי לפי טבלת המידות היא צריכה 25.
לפי המידה האירופאית שכתוב - 24 זה בכלל 7 (ולא 8)
ובנעל הזאת המידה קופצת מ24 ישירות ל25.5
בקיצור אני מבולבלת..... אוף..

• הוסף לסימניות
ניקול, תודה על העזרה ועל ההזדהות....
נראה לי שאקח 25.5,
מי שרוצה לקנות אם זה יהיה גדול, מוזמנת לעקוב;)

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי לבת שנועלת מידה 25-24..
מידה 24 וזה מעולה לה.. (לא בדגם הזה אלא בדגם אחר..)

• הוסף לסימניות
תודה, בסוף הזמנתי 24.
מקווה שיגיע בקרוב ושלא תראו את זה כאן למכירה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה