התייעצות נעליים נוחות ועדכניות לעמידה ממושכת

• הוסף לסימניות
מחפשת נעליים נוחות באמת ליום יום
שנראות טוב!
המחיר לא רלוונטי(גם יקרות)
אם יש למישהי המלצה מנסיון
יהיה הצלה!!!!!

• הוסף לסימניות
בדרך כלל לכל אחד נוח מחברה אחרת וצריך לנסות.
לי יש נעליים מנעלי לודמיר שהם מיצרים לבד. הסגנון הא שבתי אבל מתאים גם ליום יום והן מאד נוחות.

• הוסף לסימניות
מחפשת נעליים נוחות באמת ליום יום
שנראות טוב!
המחיר לא רלוונטי(גם יקרות)
אם יש למישהי המלצה מנסיון
יהיה הצלה!!!!!
אני קניתי של Jaffani(איטלקי) בנעלי גלית מחזיקות לי יותר משנה, חורשת עליהם איפלו שיש לי עוד מלא זוגות
הן נוחות ממש ועדכניות מאוד- סגנון סניקרס גרב סוליה לבנה
סביבות ה400 ש"ח
יש את נעלי ארא-ara בכלל רמה מעל גרמני-סביבות ה600 ש"ח

• הוסף לסימניות
תנסי נעלים של וונדר
יש בגלית
ובחנות אם אנד אם יש מבחר ענק שלהם

• הוסף לסימניות
הנעליים של לאון דורו - נמכרות בנעלי גיל וגלית

• הוסף לסימניות
אם הכי חשוב זה הנוחות אז נעלי ספורט של הוקה-hoka (מכירה מישהי עם בעיות רגליים רציניות וזה ממש מקל עליה).
ואם חשוב לך היופי וסגנון סניקרס מתאים לך אז יש נעלי ספורט טובות מחברות כמו אדידס או פילה או נייק שממש נוחות ליום יום ונראות טוב.

• הוסף לסימניות
אני יש לי את
הנעלים של
Hoka ואני ממש
נהנה איתם זה נעלים
ברמה ממש גבוהה
וגם זה שיא הנוחות. 👍

• הוסף לסימניות
מה עם נעליים של ברוקס, סקצרס,סאקוני , כל הסוגים שמוכרים בחנויות ספורט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה